Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan aki egyetért velem?...

Van olyan aki egyetért velem? (tanári állás)

Figyelt kérdés
nagyonsokan mondják azt hogy ne menjek tanárnak, mert ki fognak idegelni a gyerekek és pénzem sem lesz. szerintem ez nem így van. szeretnék tanár lenni (angol-töri szakos) és anglisztikára jelentkeztem. középiskolában szeretnék majd tanítani. szerintem ott már a gyerekek nem annyira gyerekek. el kell velük hitetni, elmgayarázni, hogy pl mennyire fontos a nyelv, tanulni, hogy ebből mennyi előnyük származik, és "jófejnek" kell velük lenni. nálunk van ilyen tanár, és nem szokott kiborulni, mert úgy viselkedünk vele, ahogyan ő velünk. ez nem így működik?
2011. jún. 23. 14:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hú most eléggé döntésképtelen helyzetbe kerültem:D nem szeretnék feltétlenül tanár lenni. de nehezen tanulok két nyelvet egyszerre. a németet és az angolt sem volt mindig könnyű egyeztetni középsuliban, többször kevertem. nem hallottam még hogy tanítanak portugált, úgyhogy ezen most meglepődtem:) de akkoris, kevés helyen tanulnak, így kevés helyen van üresedés amire lehet jelentkezni, nem? szeretnék több nyelvet tanulni, spanyol után belekezdenék a portugálba/franciába/olaszba magamtól. ha szereznék nyelvvizsgát is, akkor azzal még nem taníthatnék sehol, nem kezdhetnék vele semmit? csak akkor ha fősulin tanulom úgy hogy felveszem minornak?
2011. jún. 23. 16:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Iskolája válogatja, találhatsz olyan állást, ahol motivált gyerekek vannak. Pénzed nem lesz sok, de nyelviskolai állással, magánórával kiegészíheted.
2011. jún. 23. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
a budapesti Tamási Áron gimiben tanítanak portugált
2011. jún. 23. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!