Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tanuljam meg a törit?

Hogy tanuljam meg a törit?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy hiába figyelek az órán ezerrel, amikor magyaráz a tanár, az egyik fülemen be, a másikon ki... Nincs olyan dolog, ami érdekelne benne, sokszor elalszom a tankönyv felett. Bármennyiszer olvasom el, nem értek az egészből semmit, ráadásul a tanár gyakran mást mond, mint amit a könyvben írnak, nem tudom összeegyeztetni a kettőt. Félek, mert pár év múlva érettségizek, és gyanítom, hogy meg se fogok tudni mukkanni. Bemagolni meg nem is próbálom (leszámítva az évszámokat és fogalmakat), néhány nap múlva már nem is emlékeznék semmire. Van valamilyen módszer, ami segítene?
2009. márc. 24. 18:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
A mi tanárunk nagyon jó töriből, a leckét nagyon jól tanítja.... 5.-ben-6.-ban még ment is figyeltem órán, és itthon elolvastam még 1x-er és már tudtam is... de vmi elromlott (xd) akárhogy figyelek nem toom mit mondtak órán (bár ugyanígy vook a többi tárgyal is de a töri nagyon nem érdekel) és itthon elolvasom, vissze toom mondani, de vhogy a leckékban nem látoom az összefüggést :/ vki helpp!
2012. jan. 28. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!