Vannak itt olyanok, akik 21-22 évesen kezdték meg az egyetemi tanulmányaikat, sőt még annál is később?
Vannak.
Én legalábbis biztosan, de újrakezdésnek hívnám, mivel előtte jártam már másik egyetemre.
Semmilyen hátrányom nem volt belőle.
Óh, hát ez nagyszerű! :)
Hova jársz most, és hova jártál azelőtt?
Én most ballagtam gimnáziumból, először OKJ-s képzésre megyek ami 2 éves, majd utána egyetemre.
19/L
Ha minden jól megy ősszel egyetemre megyek. Ebben a hónapban töltöm a huszonegyet.
miért?: 4év óvoda
5éves középsulis osztály
nem vettek fel egyetemre,így most egyéves OKJ-én vagyok
Eddig előnyét éreztem inkább. A mostani okj-s társaim java 18 éves,sokkal nagyobb a rálátásom a világra náluk,tapasztaltabbnak,értelmesebbnek is gondolnak.(nem önfényezés!)
Előnye az is,hogy a 16-tól kb. a 30as korosztályig vannak barátaim,ismerőseim. Dolgoztam is suli mellett,az is előny volt->Kapcsolati tőke. Anélkül kb. semmire se mész a mai korban!
Hátrányát az új kormányrendeletek miatt érzem. Bárcsak már tavaly is jelöltem volna azt a szakot,amire jelenleg akarok menni!!De hiszem,h minden okkal történik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!