Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg nem kap bizonyítványt...

Tényleg nem kap bizonyítványt aki nem viszi vissza a könyvtárba a könyveket amiket kikölcsönzött?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak egy ijesztgetés?:D
2011. jún. 22. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez mostmár elég zavaros. Azt mondod kifizettétek a tankönyveket? Akkor mi itt a probléma? Ha ki van fizetve, akkor a tiéd és kész! Nem kell semmit visszavinni.
2011. jún. 22. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem csak mellékesen felhozta, hogy az iskola sem volt vele korrekt. Neki lett volna tk támogatása, de mégis meg kellett vennie a könyveket.

Ezenkívül kikölcsönözte az Üvöltő szeleket, vagy akármit, aztán azt nem tudja visszavinni.

2011. jún. 22. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Ha jól értem a helyzet az,hogy pédául 10 tankönyv volt ingyenes, de a kérdező csak 8-at kapott, 2-t neki kellett megvennie. Ebből a 8-ból elhagyott, mondjuk 3-at.

Szerintem ne vedd meg előre a könyveket,hanem menj be a könyvtárba és mondd el az igazat, valahogy csak ki tudod majd egyenlíteni a tartozásod. Másik ötlet,hogy nézz körül jól,volt olyan hogy én is azt hittem elhagytam egy könyvet. Több napig kerestem,de végül ráakadtam. Sok szerencsét.

2011. jún. 22. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Általános iskolába jársz? Mert ott nem tudom, hogy ilyen esetben mi az eljárás. Ha már középsulis vagy és végzős, akkor a könyveket vissza kell vinned a könyvtárba. Addig amíg ezt nem teszed meg, a könyvtáros sem írja alá a körözőlapot, aminek a hiánytalan kitöltése elengedhetetlen feltétele annak, hogy bizonyítványt kaphass.
2011. jún. 22. 19:03
 15/15 A kérdező kommentje:
na meg van minden..nincs tartozásom.megkaptam a bizit is meg az érettségit is
2011. jún. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!