Tényleg nem kap bizonyítványt aki nem viszi vissza a könyvtárba a könyveket amiket kikölcsönzött?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak egy ijesztgetés?:D2011. jún. 22. 11:02
1/15 anonim válasza:
Törvényesen nem tarthatják vissza a bizonyítványt, de van, ahol megteszik. Te sem tarthatod magadnál a kölcsönzött könyveket a lejárati idő után, úgyhogy 1:1. Egyébként miért nem viszed vissza, ami az iskoláé?
2/15 A kérdező kommentje:
mert van amit elhagytam :D
2011. jún. 22. 11:07
3/15 anonim válasza:
Akkor vedd meg és vidd vissza azt... nem tanítottak meg rá, hogy más holmiját, amik kölcsönbe kapsz, arra vigyázunk?
4/15 anonim válasza:
Akkor menj be, mondd meg egyenesen, hogy elhagytad, és kérdezd meg, mennyit kell fizetned érte. Vagy vegyél egy másik példányt, ahogy az előző írta, ha kapható. Ez egyszerűen így becsületes.
5/15 anonim válasza:
Egyetemen a diploma megkapásának a feltétele, hogy legyen egy nyilatkozat többek között a könyvtárból is, miszerint nincs semmiféle tartozása feléjük. Legalábbis a Pécsi Tudományegyetemen így működik.
6/15 anonim válasza:
ha elhagytad: ki kell perkálnod az árát.
7/15 A kérdező kommentje:
az nem gond...mondjuk ingyenes tankönyves vok.és 1 csomot nem is kaptam meg amit elvileg kapnom kellett volna..és nekem kellett megvennem...szal nem korrekt
2011. jún. 22. 11:20
8/15 anonim válasza:
Jaj, már jön is az ideológia... Kivetted a könyvet? Igen. Visszavitted? Nem. Elhagytad? Igen. Pont. Semmi köze a tankönyvekhez, ne gyártsál szabadságharcos elméleteket róla.
Ingyentankönyv meg annyi van, amennyit az iskola tud biztosítani a támogatásból, ők sem rajzolják a pénzt, nem mindig jut mindenkinek.
9/15 A kérdező kommentje:
DE ezek tankönyvek!!nem vettem ki semmilyen könyvet!kötelességük volt tankönyvet adni mivel ingyenes tankönyves vagyok!!!de nem tudták biztosítani,ezért nekem kellett saját zsebből bevásárolni
2011. jún. 22. 11:42
10/15 anonim válasza:
Lehet, de ettől még neked ugyanúgy vissza kell vinned, ki kell fizetned, újat kell venned.
Attól, hogy egyesek a világban embereket ölnek, neked még nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!