Mi van, ha angol szóbeli érettségin a kérdést se értem? (természetesen közép szint) a tanár elmondhatja magyarul, ha nem tudok megszólalni?
ne nevessetek ki kérlek!
vagy megkérdezhetem, esetleg kezdjek el valamit hasonlót mondani, ha nem vagyok biztos benne, hogy oda tartozik, csak hogy beszéljek?
Az a számtech érettségin anno meg is történt. Lelkesen bólogattak, mert perfektül elmondtam mindent, aztán kinyögték, hogy minden szép és jó, csak nem pontosan ez volt a kérdés. :)
Nyelvérettségi azért lazább. A nyelvtant nem kell eltolni.
van, hogy nincs is bent?? nem szólhat bele?? akkor minek van?:D
amúgy én vagyok a 4.felelő holap, és a 2.angolos, szóval szerintem még nem fogja annyira unni, hogy kimenjen:S de szerencsére magyar-ének szakos..:D
huu köszönöm a sok kommentet,majd holnapután beszámolok átmentem-e. jöttek elég megnyugtató válaszok, ésmind kultúráltak voltak!:)
Nem hitetlenkedek, ez inkább ilyen csodálkozós kérdés volt, de elhittem..:D
Na egész jól sikerült, értettem mindent, és mindenre tudtam válaszolni, többnyire jól, és folyamatos volt.
először megkérdezte mit reggeliztem, mit ittam ma.
amit húztam tételt volt benne: napi rutin,ehhez a kép hogy egy nagymama főz, a másik kép, meg hogy aegy csaj alszik. család leírása, a szituáció meg az volt, hogy a tanár egy turista volt, és megkérdezte, hol vehet jegyet, a jegy 1útra szól, vagy több, mehet-e vele metróval.
holnap lesz eredményhirdetés, majd leírom, hány pont lett.
Úgy vettem észre, hogy a vizsgaelnök komolyan elhitte, hogy tudok angolul..:D utána jött a töri, és akkor ment ki wc-re vagy nem tudom hova, amikor én jöttem, szóval lehet úgy volt vele, hogy ez jó tanuló, tudni fogja a törit is. Persze lehet, hogy nme azért ment ki akkor..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!