Mi van, ha angol szóbeli érettségin a kérdést se értem? (természetesen közép szint) a tanár elmondhatja magyarul, ha nem tudok megszólalni?
ne nevessetek ki kérlek!
vagy megkérdezhetem, esetleg kezdjek el valamit hasonlót mondani, ha nem vagyok biztos benne, hogy oda tartozik, csak hogy beszéljek?
repeat,please ennyi...
ja és ha abszol nem érted elmondja magyarul... van akinél azt csinálta a tanárunk, hogy mondta magyarul a szavakat és a gyerek meg mondta angolul.. :D és kapott 33ból tizenvalahány pontot :D
could-dal illedelmesebb.
érteni fogsz mindent.
nem fog megszólalni magyarul.
ne parázz.
Please once more. És told meg még valami magabiztos szöveggel de csak azért, hogy beszélgetésnek tűnjön a látszat kedvéért. Ugyanis a teremben messze nem biztos, hogy a tanáron, rajtad, és a többi diákon kívül lesz még valaki aki tud angolul. :)
Ja, és sose kérdezd meg, hanem szövegelj és kész. Aztán, ha nem tetszik neki max leállít, de nem fog. Ez minden szóbeli vizsga lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!