Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Végigpuskázni az egyetemet és...

Végigpuskázni az egyetemet és utána még mesterizni is?

Figyelt kérdés

Nanee...az emberi pofátlanság meddig süllyed? Az egyik évfolyamtársam állandóan másol vizsgákon és pofátlanul nyeli a jó jegyeket. Hát bevallom, hogy engem azért zavar mert felettem húzták a vonalat a tanulmányi ösztöndíjnál. És mert a felháborodásom nem elég, megkérdeztem, hogy miért kell neked ilyen nagy jegyre puskázni? Ez kicsit nem pofátlanság? Erre meg azt mondta, hogy kell a jó jegy, mert úgy tudja, hogy magiszteri jelentkezésnél számba veszik. Hát erősebb volt mint egy bal egyenes...köpni, nyelni nem tudtam. Ha nem akar tanulni akkor minek neki még mesteri is?

Mit lehet tenni? Elárulni nem akarom, mert biztos kidobják az egyetemről, meg nem is vagyok ilyen típus. Inkább azt szeretném elérni, hogy csak egy átmenőre másoljon. De hát magasan van a szint.

2011. jún. 21. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ami egyszer már sikerült azthiszed hogy többször is fog, olyan ez mint a drogcsempészet. Simán szokássá válik, és el is felejtenek puskázás nélkül vizsgázni.
2011. jún. 22. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

A kedves utolsó vagyok. Még nem járok egyetemre, idén végeztem a gimivel, majd jövőre. Végigpuskáztam már eztis, pofátlan módon mindig annak a legokosabbnak a társaságát kerestem aki hagyta hogy róla puskázzak.Érdekes módon még nála is sokkal jobb lett az érettségim.(4 négyes, 1 ötös ahhoz hogy négy évig nem tanultam nem rossz).

El lehet menni dolgozni... Valóban :) És abban van a pénz? Látod hogy nem. És konzum idiótákat sem ismerek, de idióta egyetemistákat akik bár tanulnak mint a hülye de életképtelenek olyanokat igen. Nem hogy nem szeretek tanulni, egyszerűen tök feleslegesnek tartom mikor mindenki a papírt nézi. Tudom hogy ez neked meg a becsületesek közül a legtöbbnek szar de ez van. Alá is írom hogy szar mennyire jó lenne rafkósok nélkül egy idealista szép világban élni ahol mindenki az érdemei szerint kapná az elismerést.Aztán felébredsz, hogy a bilibe lóg a kezed és el kezdesz reggeltől estig tanulni. Bocsi valahogy ehhez nincs kedvem, még ha szarember is vagyok a szemedbe.

2011. jún. 23. 07:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg te nagy tudású sz-arházi okostojás. Semmit nem tudsz a szüleimről de azért cigányozol. A gyerekcsinálós történetet is gondolom a divatpolitikából hallottad mert jó egyből azzal dobálózni. Magyar ember lehet ilyen amilyen én vagyok na de hogy ilyen naív gyökér mint te hogy lehet valaki azt nem értem. Szóval hogy megnyugtassalak ugyan annyira vagyok magyar mint te és még büszke is ahogy kérted.
2011. jún. 23. 07:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi kötözködés, de ha 0 tudással jössz ki egyetemről is, akkor te is a lapátoló diplomás munkanélküliek táborát fogod erősíteni. Csak jótanács, hogy tanulj.
2011. jún. 23. 11:27
 15/18 A kérdező kommentje:

"Tudom hogy ez neked meg a becsületesek közül a legtöbbnek szar de ez van. Alá is írom hogy szar mennyire jó lenne rafkósok nélkül egy idealista szép világban élni ahol mindenki az érdemei szerint kapná az elismerést."

Akkor te egy darab sz@art sem kapnál...mi az érdemed? A csalás? Akkor meg is pusztulhatsz...

2011. jún. 23. 14:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Jah és én nem is cigányoztam...ezt a szavat nem is említettem...de mindenki magából indul ki. Te kis purdé :))), rohadtál volna bele anyádba.
2011. jún. 23. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Semmi kötözködés, de ha 0 tudással jössz ki egyetemről is, akkor te is a lapátoló diplomás munkanélküliek táborát fogod erősíteni."

ha olyan az egyetem, hogy 0 tudással is el lehet végezni, akkor a diplomája alapból nem fog sokat érni, teljesen függetlenül attól, hogy az ember rendesen végigtanulta-e vagy csak lébecolt.

2011. jún. 23. 19:32
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, erről van a szó. Nem a diploma a lényeg, hanem a tudás. De a tudást az egyetemen szerezheted meg...najó megszerezheted tapasztalati úton is, de amíg nincs egy diplomád addig egy komolyabb cégnél szóba sem állnak veled.

Pl meghirdetik az állást: gépész végzettségű személyt keresnek... Szóval neked a belépőd a diploma. Ha ez megvan eléd tesznek egy "versenyvizsgát" és az szerint döntik el, hogy ki kerül be és ki nem. Szóval mind a kettő kell. Csak diplomával, semmi tudással elég, hogy elmenj az állásinterjúkra de nagyon kicsi az esélye, hogy felvesznek. Ha pedig csak tudásod van, diploma nélkül nem biztos, hogy eljutsz az állásinterjúig.

Persze mindig akadnak akik ki akarják játszani az egészet...sajnos néha sikerül is.

2011. jún. 23. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!