Mit tehetek, ha az emelt szóbelimre borzalmasan rossz pontszámot kaptam, pedig úgy érzem elmondtam mindent?
Figyelt kérdés
Emelt történelem,az írásbelim nagyon jó lett,80 % fölött,a szóbelimre pedig 60/31-et kaptam,így 71% lett az összes...el sem hiszem,komolyan.Lehet ilyenkor fellebbezni?Annak mi a módja?Vagy nem lehetne újraszóbeliznem?Bocs,ha már volt ilyen kérdés,de nem találtam semmit neten.:(2011. jún. 21. 16:17
1/5 anonim válasza:
Ma mondták nekünk el, hogy ha úgy érezzük, hogy igazságtalan volt a pontozás, ki kell tölteni egy lapot amit az igazgató bírál el, de nem biztos hogy segít rajtunk a dolog. Kérdezd meg az igazgatód.
2/5 anonim válasza:
Csak jogszabálysértés miatt lehet fellebbezni, értékelés miatt nem. Ha úgy érzed jogszabálysértés történt, akkor 3 napon belül fellebbezhetsz törvényességi kérelemmel az iskola igazgatójánál.
3/5 anonim válasza:
Most olvasom, hogy emelt szóbeli. Ezek már leteltek régen, a 3 munkanapos határidő pedig jogvesztő.
4/5 anonim válasza:
drinking straw válasza helyes. Újraérettségizhetsz egy másik vizsgaidőszakban pénzért, ha már rendelkezel keményfedeles kék érettségivel.
Egyébként nagyon korrektül fejezted ki: "úgy érzed". A bizottság viszont nem a te érzéseidet pontozza, hanem amit elmondtál. Azért van ott három diplomás szaktanár, hogy el tudják dönteni, tényleg mindent elmondtál-e vagy kimaradt valami fontos. Ami kimaradt, azt nem fogják neked mind elmesélni, mert ők ott nem tanítanak, hanem vizsgáztatnak.
5/5 anonim válasza:
Az első válaszoló pedig még arra sem figyelt oda, amit elmondtak, és már rosszul emlékszik. Ez nem pontozási, hanem eljárási hibára vonatkozik, és nem az igazgató bírálja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!