Szerintetek van mitől tartanom?
Figyelt kérdés
Ma érettségiztem. Angolból eléggé gázos volt, bár abból majd nem mindenkinek, a kérdésekre válaszolgattam, meg magamtól is összeraktam 4-5mondatot. Irodalomból is elég jó volt, bólogatott végig a tanár stb ha kérdezett válaszoltam. Nyelvtan is hasonló. A töriből kérdezgetett, ott is elmondtam a lényeget, volt amelyik kérdésre tudtam a választ, volt amelyikre nem. Póttétel, stb. ilyenek nem voltak.2011. jún. 20. 16:02
1/2 anonim 

válasza:

Ha minden tárgynál tudtál folyamatosan beszélni, közbekérdezés nélkül 3-3 percet, akkor nincs gond ;)
2/2 anonim válasza:
Szia!Én is nem rég érettségiztem pontosan múlt hét csütörtökön!Nekem is rossz volt főleg a töri de nem rontottam le az írásbelit hanem maradt ugyan annyi százalék a többiben mindben javítottam valamelyikből egy jegyed de volt olyan amiből csak a százalék lett több mint ami az írásbelin volt!Én is azt gondoltam na ez aztán volt egy felelet de végül minden jól végződött!Ha arra vagy kíváncsi meg tuti nem buksz csak ha jó jegyet akarsz akkor az tényleg nem mind egy hogy hogy felelsz!De szerintem meglátod hogy jót kapsz ha megkapod a bizit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!