A tescos pénztárgépet hogy kell kinyitni? SÜRGŐŐŐŐSS!
Figyelt kérdés
Jövőhéten vizsgázom, és a gyakorlatunk a sulival a teszkoban ovlt...nos, ebbe beletartozott a pénztárgép kezelése is....hozzáteszem itt csak takaritottunk, pakoltunk stb....pénztárban kb 2x voltunk 2év alatt:S és most meg vizsgakövetelmény és még kinyitni sem tudom:S valaki kérem irja már le nekem hogyan kell kinyitni, ott oldalt milyen sorrandben és melyik gombokat kell benyomni/felnyomni??? pls :)))2011. jún. 17. 17:44
11/17 anonim válasza:
A többi dolgozó? Nehogy azt mond, hogy egyel se lettél jóba mikor ott szívsz már mióta.. A másik meg, ha nicns meg a számuk stb, akkor emeld fel a segged a gép elől menny be és kérdezd meg a tescoban tőlük..
12/17 A kérdező kommentje:
figyelj csak drága velem te igy ne bezsélj jó???? p*raszt......2hetente 1x voltunk ott jó??? és képzeld egyikkel sem lettünk jóba......ráaádsul 50km-re van tőlünk a tesco.....ennyi..de látom te mindent jobban tudsz ugyhogy emeld fel te a nagy kövére seggedet a gép elől és ne itt éld ki a vágyaidat....
2011. jún. 17. 18:27
13/17 anonim válasza:
Nem is kövér a fenekem, de ebbe ne mennyünk bele.. Hiszen most a te vizsgád a téma.. Ki mondta, hogy jóba kell lenni velük? Felnőtt emberek, attól még segíthetnek neked, hogy nem vagytok jóba.. Ha ott kellett dolgoznod egészen biztos, hogy tudnod kell legalább egy elérhetőséget, ami az áruházhoz kapcsolódik.. Ha olyan messze van, akkor dolgozni, hogy jártál be? Ugyanúgy menny be most is.. Ha annyira fontos a vizsga.. Ha pedig nem akkor ne hőbörögj itt, meg szidd a tanárokat, sulit, stb-t.. Nőjj fel és tanuld meg kezelni a helyzeteket, mert az élet sajnos nem móka és kacagás, hogy a problémákat semmitt tevéssel a gép előtt próbáld megoldani, hogy minden felelősséget másra háríts.. Ebben a félévben 10 vizsgám volt eddig. Ha kellett egynap négy órát utaztam, hogy összeszedjem a jegyzeteim, könyveket, tételsorokat..stb, felérjek a suliba, haza.. értem én, hogy nem mindenki hajlandó ennyit tenni egy vizsgáért, de az hihetetlen, hogy már most mindent megpróbálsz másra kenni.. valószinűleg vizsga után is ez lesz.. Elég sokan dolgoznak a tesco áruházakban.. valahogy ők is megtanulták, nem hinném, hogy lehetetlen dolog.. Ha anniyra fontos utazz érte 50 km-t.. Vagy beszélj olyanokkal akiket nem bírsz stb.. találd fel magad, ha nem akkor meg ne sírj és ne hőbörögj, ha lustának titulálnak..
14/17 A kérdező kommentje:
nekem is minden tételem megvan, perfektül tudom mindet, érettségim kiváló, és ezt a jelentéktelen hülyeséget megsem tudom!! nem hepciáskodom, de nemtudom te miket irnál vissza ha itt gunyolodnának rajtad meg lenéznének emiatt! Felnőtt modjára beirtam ide egy kérdést hátha segit valaki, erreföl jönnek az értelmes válaszok...ezekre csak gyerekfejjel lehet válaszolni! Nem kenek én itt saenkire semmit....de senkinek sem ajánlom azt a sulit ahova járok, meg a tescot sem...ennyi....ha ezt tudom h ennyire tanitanak meg akármitis nem ide iratkozom be!!!
2011. jún. 17. 18:59
15/17 anonim válasza:
Ilyen helyesírással kiváló érettségi? Ne röhögtess.
Amúgy egyetértek ez előző válaszolóval, ne rinyálj és emeld fel a segged.
16/17 A kérdező kommentje:
bocsmár hogy gyorsan gépelek és nem tökéletes..temeg fogd be a p*fád és tünj innen ha normálisan nemtudsz irni!! és igen kiváló.....!!!!!! attól mert itt vannak hibák nem ez alapján minősítik az embert drága... chhh
2011. jún. 18. 22:03
17/17 A kérdező kommentje:
nemkérek több választ, köszönöm! Aki értelmesen irt annak is köszönöm:) viszont aki idejárkál kielégiteni az elfolytott vágyait az menjen el pszichológushoz! Sokan csak azért járkálnak fel erre az oldalra, hogy szidják a másikat, mert a magánéletük sz*rt sem ér!!!! Először tegyétek rendbe azt, majd utánna gyertek és "osszátok" a másik embert ;)
2011. jún. 18. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!