Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jogosítvánnyal kapcsolatos...

Jogosítvánnyal kapcsolatos kérdés, hogyan csináljam meg?

Figyelt kérdés

Na két problémám is van. Barátaim előtt már titkolom, hogy vezetni járok, mert már 2x megbuktam vizsgán, eddig olyan 70 órát vezettem és nem a közeljövőben fogok újra vizsgázni. Figyelmetlenségi problémák vannak. Mit lehet ezzel csinálni? Különben nagyon szeretek vezetni és én akartam már elkezdeni, de hát így a rohadt életbe nem lesz jogsim, arról nem is beszélve, hogy már nem nagyon van több pénzem ezt tovább finanszírozni. A bajt egyébként tetézte, hogy az elsősegély-vizsga sem sikerült még anno, az sincs meg. Az nap speciel érdekes mód senkinek nem sikerült az adott helyen.

Mit gondoltok?

2011. jún. 16. 11:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat azt elfelejtettem kihagyni, hogy 25 órát levezettem egy nagyon rossz oktatónál (nő...), nála sajnos nem tanultam semmit, és ezt a mostani oktatóm is megmondta, hogy az a nő nagyon nem ért a munkájához és, ahol lehetett ott elrontott mindent...na mind1 gondoltam ezt beleírom , hátha így majd kapok egy hasznos választ, de véleményt légyszí ne írjatok, mert nem az a kérdés! Köszi
2011. jún. 16. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Nos. Az a kérdésed, hogy hogyan csináld meg. Ugyanakkor nincs pénzed rá, márpedig új órákat venni és új vizsgadíjat befizetni pénzbe kerül. Ez egy ellentmondás. Pénz nélkül nem tudod megcsinálni. Más lenne a helyzet (és lehetne választ is adni) ha lenne pénzed, és tudnád folytatni a tanulást.

Amit most csinálni tudsz: fejleszted a koncentrációkészségedet, tanulod a KRESZ könyvet, KRESZ teszteket oldasz meg, esetleg ha van a családban autó - gyakorolsz kihalt parkolóban parkolást. Ja és közben keresel pénzt, mert a két szép szemedért nem fognak pótórákat adni. (kivéve ha csaj vagy, de ebbe most ne menjünk bele..)

2011. jún. 16. 20:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Van még egy kis összeg, csak tudod, ha látom, hogy mondjuk még 40 órát kell vezetnem akkor inkább most hagyja abba az ember ,nem ? Bár épp beszéltem az oktatómmal és ő már vizsgán gondolkodik. Nála lényegesen jobban megy a tanulás, mint előtte annál a nőnél... itt értettem meg, hogy mi zavaró abban ,ha egy nő károg az anyós ülésen :D Amúgy én is lány vagyok, de remélem most már lassan lassan csak menni fog...
2011. jún. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!