Jogosítvánnyal kapcsolatos kérdés, hogyan csináljam meg?
Na két problémám is van. Barátaim előtt már titkolom, hogy vezetni járok, mert már 2x megbuktam vizsgán, eddig olyan 70 órát vezettem és nem a közeljövőben fogok újra vizsgázni. Figyelmetlenségi problémák vannak. Mit lehet ezzel csinálni? Különben nagyon szeretek vezetni és én akartam már elkezdeni, de hát így a rohadt életbe nem lesz jogsim, arról nem is beszélve, hogy már nem nagyon van több pénzem ezt tovább finanszírozni. A bajt egyébként tetézte, hogy az elsősegély-vizsga sem sikerült még anno, az sincs meg. Az nap speciel érdekes mód senkinek nem sikerült az adott helyen.
Mit gondoltok?
Nos. Az a kérdésed, hogy hogyan csináld meg. Ugyanakkor nincs pénzed rá, márpedig új órákat venni és új vizsgadíjat befizetni pénzbe kerül. Ez egy ellentmondás. Pénz nélkül nem tudod megcsinálni. Más lenne a helyzet (és lehetne választ is adni) ha lenne pénzed, és tudnád folytatni a tanulást.
Amit most csinálni tudsz: fejleszted a koncentrációkészségedet, tanulod a KRESZ könyvet, KRESZ teszteket oldasz meg, esetleg ha van a családban autó - gyakorolsz kihalt parkolóban parkolást. Ja és közben keresel pénzt, mert a két szép szemedért nem fognak pótórákat adni. (kivéve ha csaj vagy, de ebbe most ne menjünk bele..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!