Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz munkát vállalni...

Mennyire nehéz munkát vállalni egyetem mellett?

Figyelt kérdés

Most fogok továbbtanulni nappali képzésen(ha minden igaz, és felvesznek!), aminek persze sok kiadása van. Szeretnék valamilyen rugalmas, egyetemistáknak való munkát. De nem tudom hol keresgéljek, hogy csináljam, és mit érdemes. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének! Egyáltalán érdemes dolgozni, HA megoldható? Debrecenben megoldható lenne a dolog? Előre is köszi a válaszokat :)

Azt még hozzáfűzném, hogy nincs semmilyen munkatapasztalatom, nem dolgoztam még sehol. Így mennyi az esélye annak, hogy felvesznek pl mekibe mosogatni? XD Vagy bármilyen féle-fajta munkára? :)

2011. jún. 15. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
meki, tesco, röplapozás....
2011. jún. 15. 10:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha megírom az önéletrajzom, akkor azt hol tudom ilyen helyekre beadni? Gondolom nem ott, ahol fizetsz... Pl tesconál hol tudok ilyet intézni? Az üzlet igazgatójához csak nem állíthatok oda!
2011. jún. 15. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:

A "mennyire nehéz" kérdésre nem lehet válaszolni, mert pl. orvosin, jogin vagy egy komolyabb mérnöki és természettudományi karon nem lesz annyi szabadidőd (pláne az első években).

Amúgy sok diákmunka szövetkezet működik Debrecenben és ha párnál beregisztrálsz, akkor jó eséllyel kiközvetítenek valahova (főleg gyárakban kell pakolni, esetleg valahol szórólapozni, szóval nem kell semmilyen munkatapasztalat vagy képzettség).

2011. jún. 15. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:

attól függ milyen szakra jársz. ha büfészak akkor bőven van időd dolgozni mellette, ha mérnöki akkor felejtsd el.

De ha sokat tanulsz, sok ösztöndíjat is kaphatsz..

2011. jún. 15. 10:23
 5/7 A kérdező kommentje:
ELVILEG(ha felvesznek, még kétes) vegyészmérnökire megyek, szóval amellett ezek szerint nem érdemes munkát vállalni. Pl milyen diákszervezeteket ismertek? Joker, pl?
2011. jún. 15. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Én építőmérnöknek tanulok. Első félévben szerintem felejtsd el! Nem tudom milyen előtanulmányaid vannak, de az első egy-két hónap a műszakin egy sokk mindenkinek és iszonyatosan kell pedálozni hogy minden terv szerint menjen. Hatalmas szakadék van a középiskolák és a felsőoktatás között ami a tanulmányokat illeti, no meg persze új környezet, új tanárok, új elvárások, új társak, a kezdet nem könnyű sajnos... előbb ezen verekedd át magad, zárd le sikeresen a félévet. Ha megy, akkor tanulj baromi sokat, hogy legyen ösztöndíjad, az is jól jön!

Második félévben majd meglátod, hogy mennyire tudnál suli mellett dolgozni. Ha bejársz rendesen minden órára, akkor sajnos nem igen. Nekem most fél évig volt olyan munkám, ahova mehettem két órákra suli után (baromi nagy protekcióval), 15-20 ezer forintot kerestem vele pluszban havonta, így még azt sem mondom hogy nagyon megérte tönkretenni az "idegrendszeremet" és 3. hét után már hullafáradtan vergődni, mint valami partra vetetett cet. :) Azért végig csináltam így egy félévet, reggel 8-tól suli, és este 9 körül értem haza mindig, utána még évközik, tanulás ha kell, szabadidő nulla. Borzalmas! El sem tudom képzelni milyen az, ha az embernek éjszakázni kell mondjuk! Ezentúl inkább az ösztöndíjra koncentrálok, azzal jobban járok! :)

2011. jún. 15. 11:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat :D
2011. jún. 15. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!