Nyári gyakszival kapcsolatosan mit csináljak?
Nyári gyakorlattal kapcsolatosan segítetek??
Szóval szakmunkásképzőbe járok(1hét suli-1hét gyakorlat) és most nyáron is kéne mennem nyári gyakszira.
A suliban azt mondták h 3 hetet kell ledolgoznunk.De a munkahelyemen azt mondták 5hetet kéne ledolgoznom.
A tavalyi nyári gyakszit egy másik munkahelyen csináltam és ott is csak 3hetet kelett dolgoznom.
A tanárunk azt mondta hogy a végzősöknek kell 5 hetet dolgozniuk de nekünk csak 3 hetet kell dolgoznunk.
Bemenjek a suliba megkérdezni hogy mi ez az egész? Csak félek nehogy a főnök megszivasson a munkahelyen :@
Légyszi segítsetek!!
Én bemennék a suliba. Hátha ott normálisabbak a tanáraid, mint a főnököd.
Úgyis kell majd a végén a főnöködnek egy értékelést írnia.
Adhatnának pl. a suliban egy ilyen papírt: Értékelési szempontok a nyári 3 hetes gyakorlathoz:...
Vagy épp a suli megefeelő tanára (gyakorlati oktatásvezető) odatelefonál a főnöködnek és megkérdezi, hogy akkor pontosan melyik az a 3 hét, amikor is gyakszin vagy náluk, mert pl. lehet, hogy meglátogatnak benneteket.
Szerintem a suliban lévő tanárok vannak olyan rutinosak, hogy valami körettel meg tudják, hogy is gondolta a főnököd.
A tanáraid meg biztos megértik, ha elmeséled nekik a sztorit.
A főnököm minél többet akarja dolgoztatni a tanulóit,lehet h ő is tudja hogy az csak 3hét lenne.
Na minden majd bemegyek a sulimba és rákérdezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!