Mérnökök, mérnökhallgatók véleményeit várom?
Figyelt kérdés
Gépész/mechatronikai mérnökök véleményét szeretném kérni a képzésről,az iskolájáról és mindenről a tanulással,szakmával kapcsolatban.2011. jún. 13. 18:49
1/2 anonim válasza:
Én a ME-n vagyok gépészmérnökin, és eléggé csalódtam benne. Maga a szak jó lenne, de ez az oktatás, valami borzalmas szerintem. Eléggé lesz.rják a diákokat. A fiatal tanárok nem igazán tudnak tanítani, de rendesek, az idősek közül van, aki kész idegbeteg. :S Sokat kell rajzolni, (és a vizsgán tuti nem azt kérdezik vissza), és szenvedni kell vele, mert ha egy kis hiba van, nem fogadják el a rajzot. A matekot nem integrálással kezdjük, mégis azt kérik vissza már a 2. félévben a többi tárgyból... A közösség viszont jó. :) De én csalódtam ebben. :/
2/2 anonim válasza:
BME gépészmérnök
Nagyon jó szak, jó a közösség, a tanárok is rendesek (többnyire). Nagyon nehéz, nagyon sokat kell szenvedni. A rajz része az egésznek eléggé szívatós, de szerintem megéri.
Mecha tanterv eléggé hasonló a gépészhez. (tárgyak 70-80%-a legalább, pláne az elején). Azt mondják h a mecha=info+villamosmérnök+gépészmérnök. Ez bizonyára így van, de talán egy "mezei" gépésszel jobban jársz. Nem tudom, hogy a gépész/villamosmérnököknek meghirdetett állásoknál elfogadják-e a mechát. Ha nem, akkor sztem jobban jársz mindenképp.
De mindezt félretéve megéri ezeknek tanulni, szép szakma mind a kettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!