Egyetem, tárgyfelvétel! Segítség?
Figyelt kérdés
Szóval, az van hogy másodéves egyetemista vagyok. volt egy tárgyam első félévben, ami sehogy sem akart sikerülni, így aztán egy rakás tárgyat nem tudtam felvenni tőle. Most sikerült végre, viszont a kurzusfelvételnél nincs egy rakás olyan tárgy, ami viszont kéne nekem, hogy (egy év csúszással) szigorlatozni tudjak. Hogy lehetne ezt? TO, vagy hogy?2011. jún. 9. 22:14
1/8 anonim válasza:
Szeptemberre vennél fel már most? Általában ilyenkor még a fele sincs ott. Majd ha augusztusban sem találod, akkor kezdhetsz aggódni.
2/8 A kérdező kommentje:
igen, szeptemberre. :) köszi :)
2011. jún. 9. 22:16
3/8 anonim válasza:
Én is most vettem fel a szeptemberi tárgyakat.
Ott van a tárgy a listában, csak nincs kurzus meghirdetve?
Neptun? tuti jól állítottad be, hogy melyik félévre akarod felvenni őket? mert a neptun hajlamos mindig az aktuális félévre visszaállni.
4/8 anonim válasza:
Nálunk már elkezdődött a végleges tárgyfelvétel is (igen, a vizsgaidőszak közepén... hihetetlen, lincshangulat van).
Nem lehet, hogy amik ráépülnek a tárgyadra, azokat nem indítják keresztfélévben, legközelebb csak a tavasziban tudod felvenni őket?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, etr. -.-" És nincs ott még a kurzuskínálatban sem. Mivel ez elvileg 3. féléves tárgy lett volna, csak annak drága jó tanárnőnek köszönhetően nem sikerült felvenni őket -.-"
2011. jún. 9. 22:31
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Nálunk is elkezdődött már, de csak egy része van. Nem valami sok. A többi majd szépen fokozatosan jön. Bár, ha nagyon aggódsz, akkor kérdezd meg a TO-t. Én tudom, hogy nálunk így működik, a TO-n meg akkora parasztok vannak, hogy megspórolok egy lealázást magamank. :)
7/8 A kérdező kommentje:
a TO-s emberkékkel nem foglalkozom. :D mondják meg hogy mi a szitu aztán annyi.
2011. jún. 9. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!