A szóbeli érettséginél a tételeket általában sorban rakják ki az asztalra, vagy teljesen megkeverik?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 12:07
2/6 anonim válasza:
Nem fogod tudni kiszámítani, hogy milyen tételt húzol. Mert még ha sorban is van, nem tudod, hogy az előtted vizsgázók mit húztak ki, így azt sem tudhatod, mik maradtak az asztalon.
3/6 A kérdező kommentje:
A beosztás szerint én leszek az első. Egyébként nem állt szándékomban kiszámítani, minden tételt megtanultam, csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy esetleg a többieknek tudjak segíteni.
2011. jún. 9. 12:54
4/6 anonim válasza:
nálunk pl mindig összekeverték, de hallottam olyanról is hogy sorba vannak, de arra nem lehet alapozni, legtöbben sztem összekeverik, hogy még véletlenül se lehessen kiszámítani, hogy mit húzol, ja én pl az elsőt húztam az asztalról töriből annó,és az a 19es tétel volt, tehát nem lehet tudni
5/6 anonim válasza:
általában összekeverik. nekünk a töritanár sorba akarta kitenni, de az igazgató észrevette és összekeverte mielőtt húzhattunk volna. :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!