Jár valaki a Székesfehérvári Nemes nagy Ágnes lány koleszba?
Figyelt kérdés
Milyen hely? És mi a jó égnek kell majd vinni kislábost meg 2 szóbanövényt? xdd2011. jún. 7. 20:44
1/8 anonim válasza:
Nem jártam oda, csak a mellette/alatta lévő menzára. Szerintem oda kell a kislábos, éthordó.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom biztós, habár én nem ott fogok ebédelni.
2011. jún. 24. 15:54
3/8 anonim válasza:
Szia! Gondolom te is új leszel, mint én. Egyébként szerintem nem kötelező, csak úgy nagyjából próbáltak valamit össze szedni ,vagy nem tudom. Én ezerszer több dolgot szükségesnek találtam amiket vinni fogok, és a listán sok hülyeség szerepel. :) Megkérdezhetem, hogy melyik suliba fogsz járni? :) Én már voltam a kollégiumban , körbevezettek , szerintem elég jó hely, jobb mint amire számítottam. Ó, és bocsi, még egy kérdés; Hányra mész 30.án beköltözni? Mert úgy van a lapon, hogy 10-IG :D
4/8 A kérdező kommentje:
irtam üzit :D
am nem tudom h mikor megyek be vagyis h hányra majd anyám megmondja.. meg még előtte máshol el kell intéznünk pár dolgot szóval majd vmikor odaérek :D
2011. aug. 29. 00:19
5/8 anonim válasza:
Hmm értem ! :) Nagyon várom:) És nem jött az e-mailomra semmi. :(
6/8 A kérdező kommentje:
melyik szobába vagy ?:D
2011. szept. 9. 23:22
8/8 A kérdező kommentje:
jaj én nyolcadikon
2011. okt. 28. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!