Kérem valaki segítsen. Nem bírom. Nagyon kivagyok. Valaki tud erre megoldást?
Itt volt hasonló kérdés, remélem segít.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
1. Szerintem nem vagy tanköteles, hiszen elvégezted a 8 általánost.
2. Kérdezd meg a tanulmányi osztályon, mi ennek a módja és kész. Ha cikinek érzed, akkor válaszd ki az új sulit és kérdezz rá ott, ahogy a korábbi linkben is szerepelt.
A legtöbb tanfolyamot nem lehet elvégezni csak érettségivel a kezedben. Talán néhány szakmunkás képzés van, amire ez nem igaz. Egy ismerősöm egészségügyi szakközépiskolába járt, majd ezután ment olyan középiskolába, ahol ha jól emlékszem egy vagy két év alatt kapott kozmetikus képesítést, tehát tök mindegy mit csinálsz, ha nem szakmunkásképzőbe mész, akkor érettségi kell okj-s képzések előtt.
Levelezőre tudtommal nem mehetsz amíg tanköteles vagy, de ebben most nem vagyok biztos. Ha nem jársz iskolába, pedig kéne, akkor a szüleidet fogják kőkeményen megbüntetni, az pedig nem játék. Inkább keress egy gyengébb iskolát, ahol le tudsz érettségizni.
köszi:)
amúgy esti érettségizés nekem esélytelen mert 17 vok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!