Hy, mi kell ahhoz, hogy le lehessen Shakespeare-ból doktorálni? Vagy mi az alap követelmény ezeknél? Hova kell jelentkezni? Egyetemre? :D elöre is danke:Ildi
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 21:00
1/12 anonim válasza:
micsoda életcélok! irány a magyar szak! érezd jól magad!
2/12 A kérdező kommentje:
Hát köszikeh szépen:D
de mi a követelmény......???:D:)
2011. jún. 6. 22:39
3/12 anonim válasza:
Nézz utána annak, hogy angol irodalomból lehet-e doktorálni.
4/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam.... de szerinted, hogyan keressek rá ?
meg hol googleban ?
2011. jún. 6. 23:19
5/12 anonim válasza:
Az első válaszoló rosszul tudja. Shakespeare mióta magyar? Anglisztikán kell tanulni.
Valamelyik egyetem bölcsészeti karán kell először menni anglisztika Ba-ra (3 év), aztán anglisztika Ma-ra (2 év), kiemelkedő tanuló leszel, doktori suli anglisztikából (még 2 év), gyüjtőmunkát csinálsz Shakespeare-ből és voilá!
6/12 anonim válasza:
Mégvalami : bakker, nem nyelvet tanítanak az anglisztikán, hanem még anglia történelmét és irodalmát angol nyelven.
7/12 anonim válasza:
Sorrendben:
1. BA diploma mondjuk angol vagy magyar szakon (3 év).
2. MA diploma (2 év).
3. Doktori képzés (3 év).
4. Disszertáció.
5. védés.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségedet:)
igazán hasznos dolgokat mondtál nekem szóval még egyszer:)
2011. jún. 7. 09:24
9/12 anonim válasza:
Ha angol szakra szeretnél menni, ajánlom minden angolóra közül a legelsőt, ahol megtanuljátok az alap köszönéseket, így azt is, hogy nem "hy", hanem "hi".
10/12 anonim válasza:
Tudsz érdemlegeset is hozzáfűzni a témához a grammar nácizkodáson kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!