Emelt töri szóbeli? - akik túl vannak már rajta.
Hogy sikerült, mit húztatok? Vizsgáztatók milyenek voltak? Mennyi pont kellene és mennyire számítotok, hogy sikerült elérni a szóbelin? Írásbeli mennyi lett?
:) zöld kéz jár ;)

Épp ma voltam. Én álomtételt húztam: Szent István uralkodása, a világi és az egyházi közigazgatás kialakítása stb. Úgy örültem, amikor kihúztam, hogy majd' kiugrottam a bőrömből. :)
Szerintem jól sikerült, kitöltöttem a 15 percet. Úgy érzem, hogy minden fontosat elmondtam. Kérdezgetnek mindenkitől a végén, de nálam nem olyanokról, ami annyira nagyon fontos lenne a tételhez.
A vizsgáztatók aranyosak voltak, az egyik különösen mosolygós. Szóval pozitív élményeim vannak. Remélem, hogy jó pontszámot kapok rá.
Írásbelim 76%-os lett. Remélem, hogy a szóbelivel fölhúzom egy kicsit.
...
Egyébként nyilván én vagyok csak ilyen hülye, de mit értesz azon, hogy "zöld kéz jár"? :))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!