Mennyit kérnek el óránként (60/45 perc) egy általános iskolás gyerek korrepetálásáért?
Szia! Nézz újsághírdetést! Én 3-4 éve matekból jártam és 800 Ft-ot kértek 45 percért. Persze ez nem mindenhol ilyen, változó. Nézz utána újságban, esetben hívd fel, akihez szeretnéd járatni a gyereked ( vagy ahová szeretnél menni ) és ott elmondják. Így látatlanba nem tudom, de szerintem 500-1000 Ft között lehet.
Nani
Matekból és németből szeretném a gyerekem tanárhoz küldeni.
Abból nem megy neki annyira...
Tényleg, ilyenkor a tanár jön hozzánk vagy én viszem hozzá?
Van olyan is esetleg, aki érte is jönne és haza is hozná?
Persze azt + pénzért gondoltam.
Szia!
Én egyetemista vagyok, albérletben lakom, és az egyik szomszédban lakó kislányt tanítom matekból. 500 Ft/60 perc. Ha találtam volna tanítvány németből, akkor azt 800-1000-ért tanítanám.
Szerintem jobban jársz, ha nem a tanár megy, mert akkor nem kér annyit. Ha olyan városban laksz, ahol van főiskola, egyetem, akkor érdemes oda kitenni hirdetést, mert sokan keresnak így egy kis mellékest. Nálunk a suli honlapján külön lista van, ahová feliratkozhatunk.
Van olyan barátnőm is, aki Győrben tanul, de egy otthoni tanítványával Skype-on gyakorol minden héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!