Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » (ne nézzetek hülyének légyszi^...

(ne nézzetek hülyének légyszi^^) Ha a bölcsőhalál okainak kikutatásával szeretnék foglalkozni, akkor milyen egyetemre érdemes mennem?

Figyelt kérdés
Az orvosin kívül.. :)
2011. jún. 6. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont orvosit akartam mondani :D De, ha az nem játszik, akkor esetleg természettudományi kar, biológia (talán kémia) és abból lehet szakosodni, jó sok lehetőség van :)
2011. jún. 6. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Orvosi egyetem, általános orvos szak, utána szakosodás csecsemőgyógyásznak és persze közben olyan pengének lenni, hogy kutatóorvos lehess, ne csak "mezei" csecsemőgyógyász. Elképzelni se tudom, hogy milyen más egyetemre gondoltál, ami kutatásra jogosít fel...
2011. jún. 6. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Az orvosin kívül nagyon semmilyenre.
2011. jún. 6. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Orvosi és az orvosi. Kutatóorvos kéne, hogy legyen belőled. A biológia szak nem elég, mivel ilyen témában úgyis orvosokkal kell konzultálnod, ergó a szakdolgozatod konzulense szintén külső intézménybeli lenne, és ha tovább szeretnél kutatni, akkor oda kell majd átmenned doktori képzésre. Az élettanon ugyan foglalkoznak ilyennel, ám konkrétan a bölcsőhalál témakörét nem tudom, kutatja-e egyáltalán valaki biológusként.
2011. jún. 6. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért mondtam, hogy az orvosin kívül, mert azt 100%ra tudtam, hogy kell hozzá. :) Amugy köszi:)
2011. jún. 6. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor a válasz: semmilyenre.
2011. jún. 6. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!