Érettségi pontozás avagy a duplázás számítása? . Tehát, jövőre fogok érettségizni és természetesen minél több pontot szeretnék elérni . Mivel a jegyeim nem a legjobbak és a magyarhoz analfabéta vagyok ezért úgy döntöttem hogy duplázni szeretnék .
Hallottam olyat is hogy mivel nekem csak az angol fog számítani és a német nem ezért nem kapom meg a német emelt szintűért a pontot ? Hogy működik ez ? És ha így van akkor lehet érdemes lesz inkább matekot és törit duplá
Ezeket lesznek a céljaim : -Angol emelt (93%, holnapután fogok szóbelizni ) -Német emelt (egy 80% fölött sikerülni fog remélem) -Matek közép (90% felett szeretnék) Így lesz 2 nyelvvizsgám is angolból és németből is . The question is : mennyi pont ez olyan helyen ahol matek és angol vagy német vagy töri fog számítani?znom ? vagy már nem is tudom , annyira bonyolult S:
A BCE-GTK ra szeretnék bejutni és vagy valami hasonló szakra ezért minimum 450-460 ( az új rendszerbe nem tudom hogy ez mennyi pontot jelent ) kéne elérnem .
93%-os angol emelt (+40 pont) és 97%-os matek közép esetén, német felsőfokú (+40 pont) nyelvvizsgával:
(93+97)*2+40+40=460 pont
hmm ... csak 40 pont 1 felsőfokuért és 50 egy emelt szintért ? nem látom az összefüggést , na mindegy ...
nagyon szépen köszönöm a segítséget , majd meglátjuk merre mennyi . Angolból elvileg 91% kapok és így matekból kb 100%-ot kéne írnom -.-
Köszi a segítséget mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!