Döntésképtelen vagyok, mit tegyek?
"Nyelvi gimi:sok angol,töri,semmi matek.Színvonalas iskola."
Semmi matek nélkül nem hinném, hogy annyira színvonalas lehet.... :)
Szerintem azért a suliért amit leírtál ne hagyd el a városod.
1. semmi matekkal komolytalan.
2. középiskolából továbbtanulás után nincs ösztöndíj, azt az egyetem adja de nem az alapján hogy honnan jössz, hanem hogy ott hogy teljesítesz. Azt meg egy gyengébb suliból jövet is tudsz jól
3. 3 nyelvet tanulni egyszerre nincs értelme, jobb lenne inkább 1-et felsőfokra, 1-et középfokra
4. latint tanulni nincs értelme, max ha orvosnak mész, de arra ott is megtanítanak
5. abba már bele sem megyek, hogy a törinek meg az irodalomnak mennyi értelme van. Kell, hogy az általános műveltséged meglegyen, de ha ilyeneket fogsz tanulni egyetemen is, akkor felnőttként éhen halsz, mert ezt nem fizetik meg.
Persze a döntés a tiéd. Egy erős reál gimi vagy szakközépért mennék én csak a helyedben 100km-t, koliba.
Onnan gondolom, hogy egy erős gimiben minden fő tantárgyat erősen nyomatnak, aztán azonfelül tagozatban még keményebben tanulod azt, ami érdekel.
Most nekem totál mindegy, hogy hova mész, én szakközépbe jártam, nem egy erős gimibe, szóval nem azért írtam, mert lenézek minden nem elit-iskolát.
De 2 matekóra az nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!