Nem értem a magyar orvosokat. Miért vándorolnak el itthonról Angliába havi 1millió ftér, amikor Dubaiban havi 10milliót is kereshetnének?
Mert nem biztos, hogy Dubaiban kereslet van a magyar orvosokra. Oda mennek ahova hívják őket. Egyébként Angliában is 10 milliót keresnek.
És megjegyzem nem csak Angliába mennek. Bátyám volt már Ausztriába, idén Németországba megy, utána pedig a Kanári-szigetekre.
Dubaiban bármilyen orvost szívesen látnak Magyarországról, kivéve azt, aki nő vagy zsidó...
Egyébként, a bátyád ezen említett helyeken havi szinten mennyit kaszál és milyen képesítésű szakorvos ?
"kivéve azt, aki nő"...te ezt nem tartod kicsit kizáró oknak? Rengeteg női orvos van Magyarországon, ezzel ők alapból kiestek. Férfi orvos sem megy ilyen helyre, ha családos...én legalábbis feleség helyében egyértelműen nemet mondanék egy ilyen himsoviniszta világra.. Ezenkívül talán a magyar féfiak kis részében van annyi , hogy maguktól sem mennek egy ilyen országba, ahol tudják, hogy anyjuk/nővérük értékét az erkölcsei határozzák meg, és nem a tudásuk.
(ez minden ilyen helyre vonatkozik, egyébként nem tudtam, hogy Dubaiban is ez a helyzet..)
Mert bőven elég az az 1 millió is. Közelebb van. Könnyebben eljut a családjához pl.
Ha keresnének Mo-n. 300 ezret, akkor legalább 80% ittmaradna. Unokatesómék kimentek Angilába, de csak addig szándékoznak ottmaradni, ameddig kicsit megszedik magukat. Azért van olyan, hogy honvágy.
Az első válaszolótól kérdezném, hogy Angliában melyik orvos keres 10 milliót? plasztikai sebész? Mert egy "mezei" orvos nem igen.
De hogy a kérdésre válaszoljak: Dubaiba bizonyára nincs akkora kereslet a magyar orvosok iránt. De ennek utána kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!