Felvételizők! Pluszponton számítása hogyan történik? (Egy kis szövegértés)
Sziasztok!
Szóval olyan kérdésem lenne, hogy barátnőm idén felvételizik, én tavaly felvételiztem tehát ismerem valamennyire az eljárást, viszont egy olyan levelet kapott amelyben ez áll:
Fontos változás a 2011. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban, hogy a felsőoktatási intézmények felvételi eljárásairól szóló 237/2006. (XI.27.) Korm. rendelet 2011. március 27-i hatállyal aszerint módosult, hogy a jelentkezés során megjelölt képzés nyelvéből szerzett nyelvtudásért ismét lehet többletpontot számítani.
Ezt mindketten úgy értelmeztük, hogyha anglisztikára megy akkor ő kap a középfoku nyelvizsgájáért 28 pontot.
Ebben kérném a segítségeteket, szerintetek is így van?
ebbe a pontszámítóba írjatok be mindent hogy milyen jegyei vannak meg hogy melyik suliba akar jelentkezni és kidobja a végső pontokat. A pluszpontoknál kirészletezi hogy hogyan számol :)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!