Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakon érdemes továbbta...

Milyen szakon érdemes továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, mit éri meg tanulni. Az "azttanuldamiérdekel" (majd aztán ráérsz éhen dögleni) pártiak kíméljenek! :)
2011. máj. 30. 19:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
közlekedésmérnök
2011. jún. 3. 12:11
 12/13 anonim válasza:
100%

Informatikán érdemes. Mondjuk nekem ez az életem és szeretem nagyon, de nem csak ezért tanulom. Az informatika mindig kell, az mindenhová jól jön, hisz a mai világ alapja már lassan az informatika. Mindent számítógépekkel csinálnak meg, stb... És az ECDL vizsgát azt főleg tedd le (nem nehéz), mert akkor több az esélye hogy lesz állásod irodákban vagy akárhol ahol számítógépekkel dolgoztok.

Ja, és angol nyelv tudás nem árt. Én mondjuk nem tervezem hogy magyarországon fogok dolgozni, itt már tiszta szar minden, elrontották az "okos és agyoniskolázott" politikusok, hisz ők már csak tudják hogy mi a jó a magyar embereknek...

Javaslom hogy miután elvégezted a tanulmányaidat, keress állást külföldön, valami irodait vagy informatikait:)

2011. jún. 3. 12:53
 13/13 anonim ***** válasza:
63%

Egészségügy. Azonbelül bármi, kiv pszichológus, mert az lelki roncs lesz. Lehet, hogy nem a legjobb a fizkójuk, de nem is munkanélküliek. Viszont fontold meg eléggé, mert ide csak az jön, aki eléggé elhivatott. A képzés durván nehéz (nem véletlenül...) , családot alapítani egyhamar nem fogsz, és a ponthatárok is magasak az átlaghoz képest. Viszont ha elvégzed sokat profitálsz belőle. Kellően informálódva leszel ahhoz, hogy a különböző kuruzsló "gyógymódokat" kiszűrd,vagy legalábbis tisztában legyél a nemkívánt mellékhatásaival, tudni fogsz kihez fordulni, ha a kisfiad eltöri a lábát, vagy épp az apósod szívrohamot kap(magyarul lesznek egészségügyis ismerőseid, ha kellően ügyes vagy).

És mindenképp ajánlanám a Semmelweiss Egyetemet, mert eléggé nyitott az újfajta gyógymódokra is, és a régi hagyományok mellett a modernitásnak is igyekszik teret biztosítani. Amellett külföldön is elismert.

2011. jún. 3. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!