Így beleírhatom az életrajzomba a végzettségemet?
Most vagyok végzős BSC-n, viszont még nincs meg az írásbeli nyelvvizsgám, és ugye addig nem kapom kézhez a diplomámat sem. Az a kérdésem, hogy ettől függetlenül beleírhatom-e az életrajzomba, hogy van?
Nem a szakmában akarok elhelyezkedni, csak részmunkaidőre akarok valami kis mellékes állást, ahová nem is igazán számít, hogy van ez a diplomám.
Azt írd bele, ami most vagy:
"Most vagyok végzős BSC-n" - ezt
Meg talán diploma várható kézhezvételi időpontját.
nekem sincs meg az irásbeli nyelvvizsgám
én viszont igy dolgozok mérnökként:)
önéletrajzba azt urtam,hogy xy egyetem z kar abc szakirányát elvégezetm 2006-2010 között
majd nyelvtudásnál hogy angolul folyékonyan beszélek,középfukú A nyevvizsgám van
és önéletrajz mellé ugye küldessz levélkét,abba beleirtam,hogy igazolásom van arról hogy elvégeztem az egyetemet,leállamvizsgáztam,de nyelvvizsga hiányában még a diplomámat nem adták ide,de ettől a leendő munkámat ugyanugy el fogom tudni végezni
Én beleírtam, hogy abszolutórium, záróvizsga megvolt és van róla papírom is, hogy sikeres volt az államvizsgám.
Alá pedig a diploma kézhezvételének várható időpontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!