Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha június elsejétő...

Szerintetek ha június elsejétől fokozott intenzitással elkezdek készülni a 2012-es februári érettségimre, akkor elérhetem a max. Pontot?

Figyelt kérdés

Egyelőre lelki szemeim elé van tűzve az ME - BTK ANA -> politológia. Informatikai szakközépre járok, de újságírónak szeretnék menni, azon belül is gazdasági-politikai (hasonló újságokhoz, mint a Szabadföld, A szabadság, stb...) területre. A magyar és a töri érettségimet szeretném 100%-ra megírni és duplázni, plusz többletpont a technikusi képzés végett. Nem kell, hogy az írásbeli legyen 100%, szóbelivel is fel tudom húzni. Nem kell a béka fenekéről kezdeni a tudásomat, töriből kis-érettségire is teljes gőzzel készültem, dupla 5-ös lett, egyedül a szakszavakat, meg a dátumokat kell jól a fejembe vésnem, mert nem minden feladatnál lehet majd térképet használni. Magyarból pedig logikázni kell, meg sokat gyakorolni, szóbelire tanulni. Jövőre csak ezt a kettőt fogom hajtani, körülbelül így fog állni a tanulás szintje:

1. Matek: vagy megérted órán, vagy nem. Van négyjegyű is hozzá, számológép.

2. Angol: vagy megérted, vagy nem. Egyedül a szövegeket kellesz majd tanulni és a szavakat.

3. Programozás, adatbázis-kezelés: osztályfőnökkel ismétlünk, meg sokat gyakorlunk.

4. Magyar: nyomatni fogja a novella-elemzéseket, a fogalmazásokat, az összehasonlító elemzéseket, szövegértéseket. Szóbelire kellesz csak tanulni.

5. Töri: ez az egy olyan magolós tárgy.

És körülbelül ezek a fő tárgyak. Nem akarok előre inni a medve bőrére, de érdekelne a Ti személyes tapasztalatotok, hogy MIKOR álltatok Neki a készülődéshez, HOGYAN, és mennyi időt ültetek a tankönyv felett.

Köszönöm!

2011. máj. 29. 15:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást. :)

Ügyes voltál!

2011. máj. 29. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:
köszi, hajrá neked is!
2011. máj. 29. 21:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Amúgy vannak elég jó kidolgozott töri szóbeli tételeim, 100%-ra feleltem belőlük, ha gondolod elküldhetem őket. Nyilván lehet, hogy nem teljesen ugyanezek lesznek a tételeid, de sok közülük lehet ugyanez. Sőt, van nyelvtan is, az irodalmat hagyjuk, már azelőtt tudtam, hogy mit fogok húzni, mielőtt bementem volna a terembe vizsgázni :)
2011. máj. 29. 21:31
 24/24 A kérdező kommentje:
Szia, ha áll még, akkor priviben szívesen fogadom a tételeket. :)
2011. jún. 8. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!