Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen semmire kellő...

Izééékeh11 kérdése:

Tényleg ilyen semmire kellő vagyok?

Figyelt kérdés

én színésznő akarok lenni,viszont mindig amikor ezt mondom,az anyám meg az apám elkezdik mondani hogy hát belőlem semmi se lesz mert én csak egy kis senki vagyok.

egyébként az anyám postás,az apám pedig ilyen fűtésszerelő...szóval nem jutottak valami sokra.

szerintetek tényleg ennyire semmire kellő ,és haszontalan vagyok,vagy csak azért mondják mert nekik se sikerült,akkor nekem se fog?

13L

2011. máj. 28. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Majd ha te többre vitted, mint ők, akkor elmondhatod, hogy nem jutottak valami sokra. Addig nyugodtan felnézhetsz az ilyen vízszerelő apádra, mert ő etet.
2011. máj. 28. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Ne hallgass rájuk!! Ahogy mondtad, a szüleid nem lettek sikeresek, így nem is tudják elképzelni, hogyan lehet azt elérni. Én se fogok az anyámtól pénzügyi tanácsot kérni, mert ahhoz nem ért. :) Viszont, ha sütit akarok sütni, akkor egyből hozzá fordulok. :)

13 éves vagy, bármire képes lehetsz, csak légy határozott, kitartó!! Éld meg az álmaidat. :)

2011. máj. 28. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Emiatt ne aggódj! Anyám is hasonló, ő se vitte sokra (ovónő), és azt mondja ha nem leszek kitűnő, akkor inkább átirat egy szakmunkásképzőbe, mert azért nem érdemes odajárni, hogy utána ne vegyenek fel egyetemre, aztán ott állok egy érettségivel a kezemben, amivel kitörölhetem.Nekem annyiból szerencsém van hogy jövőre töltöm a 18-at aztán már nem nagyon tud velem mit kezdeni. Egyszóval rajtad múlik ki leszel,és mit teszel meg azért, hogy eljuss oda, ahova szeretnél :)
2011. máj. 28. 14:01
 4/4 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: hova nézzek fel rá amikor egyfolytába csak iszik meg ver?? :) az sztem kvára tök m1 h etet-e mert most amúgy is táppénzen van ... szóval anyám fizet mindent

2. válaszoó: köszönöm a biztatás és igazad van,csak aza baj hogy végülis mindenkinek pont a szüleitől kéne a legnagyonn bíztatást kapnia,énmeg semmit se kapok kb tőllük...

2011. máj. 28. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!