Tényleg ilyen semmire kellő vagyok?
én színésznő akarok lenni,viszont mindig amikor ezt mondom,az anyám meg az apám elkezdik mondani hogy hát belőlem semmi se lesz mert én csak egy kis senki vagyok.
egyébként az anyám postás,az apám pedig ilyen fűtésszerelő...szóval nem jutottak valami sokra.
szerintetek tényleg ennyire semmire kellő ,és haszontalan vagyok,vagy csak azért mondják mert nekik se sikerült,akkor nekem se fog?
13L
Ne hallgass rájuk!! Ahogy mondtad, a szüleid nem lettek sikeresek, így nem is tudják elképzelni, hogyan lehet azt elérni. Én se fogok az anyámtól pénzügyi tanácsot kérni, mert ahhoz nem ért. :) Viszont, ha sütit akarok sütni, akkor egyből hozzá fordulok. :)
13 éves vagy, bármire képes lehetsz, csak légy határozott, kitartó!! Éld meg az álmaidat. :)
1. válaszoló: hova nézzek fel rá amikor egyfolytába csak iszik meg ver?? :) az sztem kvára tök m1 h etet-e mert most amúgy is táppénzen van ... szóval anyám fizet mindent
2. válaszoó: köszönöm a biztatás és igazad van,csak aza baj hogy végülis mindenkinek pont a szüleitől kéne a legnagyonn bíztatást kapnia,énmeg semmit se kapok kb tőllük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!