Ilyenkor mi van? Csúszok egy évet? És ha igen, fizetnem kell?
Államilag finanszírozott 2 éves (4 féléves) MA képzésre járok. Most végzem a 2. félévemet. Februárban kórházba kerültem, így volt egy tantárgy, amit a jelenléi ív miatt nem udam felvenni ebben a félévben. Csak sajnos éppenséggel az nem tudtam, hogy ez a tantárgy előfeltétele egy 3. ill. egy 4. féléves tantárgynak is!!!
De csak jövő tavasszal indíják újra ezt a tantárgyat, így nem tudom addig sem a 3. féléves, sem a 4. féléves tárgyakat felvenni, így a 4. félévben lediplomázni sem. Csak egy év csúszással, az 5. illetve 6. félévben. De mos két tárgy miatt csúszok egy egész évet? És akkor fizetenem is kell???
valami dékáni engedéllyel biztos hogy fel tudod venni hamarabb, amint indul és mellette csinálhatod párhuzamosan a ráépülő tárgyakat is
milyen MA ez? és melyik suli? ha viszel orvosi igazolást és személyesen szépen udvariasan illedelmesen megbeszéled a dékánnal, mert asszem ilyenkor dékáni engedély kell, akkor biztos megadja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!