Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Én miért nem tudok úgy tanulni...

Én miért nem tudok úgy tanulni mint a többi ember?

Figyelt kérdés
Egyetemista szaktársaim 2nap alatt felkészülnek 24db igen hosszú tételből, ami nekem kb 2hét.Én ezt nem értem, hogyan csinálják. És általában jobb jegyet is kapnak mint én.
2011. máj. 26. 11:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%-os matek közép vagy emelt? Nem mindegy :P A matek közép egy vicc :D
2011. máj. 26. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Tudod ki "tanul" meg bármit is 1-2 nap alatt és kap jó jegyet: a bölcsé.. OKOK NYUGI!:D

Szóval szerintem az a fő probléma, hogy bemagyarázod magadnak azt, hogy te hülye vagy. Ha nem is konkrétan, de tudat alatt. Ezenkívül, jó módszer az, ha tanulás után megpróbálod elmagyarázni valakinek az anyagot, akár valóságban pl.: a mátrixdiagonalizálhatóság szükséges és elégséges feltételeit megmagyarázod a csoporttársadnak/kishúgodnak, vagy akár képzeletben valami pogánynak. :D Ha el tudod magyarázni mi miért van, pro vagy.

2011. máj. 27. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!