Végzősként ha leszóbelizek akkor onnantól kezdve nem vagyok diák?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem diákmunkára, mivel nem szeretnék itthon ülni egész nyáron... és nem vettek fel. azt mondták h miután leszóbelizek júniusban, azután már nem vagyok diák. Ez tényleg így van? akkor hiába keresek magamnak diákmunkát? és a diákigazolványom se lesz már érvényes?? valaki tudja hogy hogy működik ez????:S2011. máj. 25. 13:46
1/2 anonim válasza:
jelentkeztél tovább tanulni valahova?
Én ugy tudom, hogy diákod, ha nem mész továbbtanulni, akkor október 31-ig érvényes
2/2 anonim válasza:
A diákigazolványod érvényes október 31-ig, tehát diákkedvezményeket (mint Pl. az utazási) addig a napig igénye vehetsz.
Diákmunkát azonban csak tanulói, vagy hallgatói jogviszony mellett vállalhatsz, ami viszont érettségi után megszűnik. Két külön dolog tehát a diákigazolvány érvényessége és az élő tanulói jogviszony.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Olvasd el ezt is, ez egy hasonló kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!