A suliban miről szoktak beszélni a gyerekek a pszihológussal?
Első körben szólj a szüleidnek, és kérdezzétek meg az osztályfőnököt, hogy a szülők belegyezését nem kéne kérni ehhez? Mert szerintem igen! Bármit kiszedhet szegéy gyerekekből, amihez semmi közük!
Azért vanak a szüleid, hogy kommunikálj velük, és bennük bízhatsz csak meg! Hajrá!
Első válaszadó, ne is haragudj meg, de Te nem vagy normális!
Én pszichológus vagyok, de ekkora eget rengető baromságot még nem hallottam. nem kell a szülő engedélze ahhoz, hogy a gyerek pszichológushoz menjen, kiváltképp iskolapszichológusgoz nem...Aztán arra a részre ki sem térek, hogy bármit kiszed belőled, amihez semmi köze. A pszichológus bármit tud meg rólad, azt ő muszáj megőrizze magának, ugyanúgy köti a titoktartás mint egy orvost. Szóval amire az illető azt mondta magánügy, nem szeretné, hogy más megtudja a pszichológus azt köteles megtartani magának...
Kedves Kérdező!
Bizalommal fordulhatsz az iskolapszichológushoz. Bármit elmondasz neki, azt senkinek nem szabad megtudnia. Szerintem ilyen általános dolgokról fogtok beszélni, hogy mit szeretnél elérni a jövőben, mik a céljaid, esetleg van-e valami amit meg akarsz osztani vele. Tudod ő úgy is működik, mint pálya orientációs tanácsadó.
kérném a későbbi válaszokat ne riasszák el a diákokat a pszichológustól...főleg ok nélkül ne...
Tudom hogy ez így van, de erről törvények döntöttek, és nem a szülő!
Nagyon sok szülő szeretné tudni, és kész pont!
Ti pedig ne vegyétek már át a szülő szerepét, inkább a verekedő gyerek és szüleikkel próbáljatok meg szót érteni...na ha ez sikerült, akkor elismerem a képességeteket!
ENNYI!
22:11
Inkább azt mondanám, hogy mindenki a saját háza előtt sepregessen:)
Többet nem is mondanék, van akinek nem érdemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!