Hogy tanuljak meg ilyen sok anyagot egy vizsgára?
Figyelt kérdés
Választható tárgy, kb 500 oldal. Az a baj, hogy minden héten 2 vagy 3 vizsgám lesz amik szintén nehezek. Kb egy napot tudnék erre a tárgyra szánni, de egy nap alatt még csak el sem lehet olvasni ennyit nemhogy megtanulni. Ti hogy oldanátok meg?2011. máj. 23. 23:27
1/3 anonim válasza:
Lelkiismeretes vagyok, ezért tuti belenéznék és hajnalig tanulnék.
Másnap elmennék vizsgázni, és bizony segítségül hívnám az égieket! Ha nem sikerül, akkor marad az uv.
Átestem már ezen.
2/3 anonim válasza:
Én átlapoznám 3-4 óra alatt, aztán meginnék egy sört, zuhany és alvás. Aztán másnap improvizálnék egy nagyot.
3/3 anonim válasza:
Minden tárgyhoz létezik már sztem sulin belül valami rövidített verzió, csak mondott a tanár is valamit róla, mit nézzetek át jobban. Nekem válaszható tárgyra cirka 800 oldalt kellett volna elolvasni (szociológia...9, mondhatom mennyire jutottam, Uv-nál mégis összekapartam egy 4-est, nem kell ezt túlparázni.
Menj el egyszer, jegyezd meg akérdéseket, hátha mákod van és UV időszakban azt a feladatsort kapod vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!