Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tanuljak meg ilyen sok...

Hogy tanuljak meg ilyen sok anyagot egy vizsgára?

Figyelt kérdés
Választható tárgy, kb 500 oldal. Az a baj, hogy minden héten 2 vagy 3 vizsgám lesz amik szintén nehezek. Kb egy napot tudnék erre a tárgyra szánni, de egy nap alatt még csak el sem lehet olvasni ennyit nemhogy megtanulni. Ti hogy oldanátok meg?
2011. máj. 23. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Lelkiismeretes vagyok, ezért tuti belenéznék és hajnalig tanulnék.

Másnap elmennék vizsgázni, és bizony segítségül hívnám az égieket! Ha nem sikerül, akkor marad az uv.

Átestem már ezen.

2011. máj. 23. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én átlapoznám 3-4 óra alatt, aztán meginnék egy sört, zuhany és alvás. Aztán másnap improvizálnék egy nagyot.
2011. máj. 24. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Minden tárgyhoz létezik már sztem sulin belül valami rövidített verzió, csak mondott a tanár is valamit róla, mit nézzetek át jobban. Nekem válaszható tárgyra cirka 800 oldalt kellett volna elolvasni (szociológia...9, mondhatom mennyire jutottam, Uv-nál mégis összekapartam egy 4-est, nem kell ezt túlparázni.

Menj el egyszer, jegyezd meg akérdéseket, hátha mákod van és UV időszakban azt a feladatsort kapod vissza.

2011. máj. 24. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!