Hogyan lehet leellenőrizni valaki diplomáját?
Figyelt kérdés
Az egyetemen személyiségi jogokra hivatkozva nem adják ki.Bár nem tudom kinek az érdekeit sérti,hogy leellenőrizhető a diplomája(azokat leszámítva akik vették),de hát szokjunk hozzá ez egy ilyen ország.Viszont valakinek van valami ötlete esetleg?Amíg nem vagyok biztos benne nem szeretnék feljelentést tenni,de erős a gyanú,hogy az ember egyetemet még nem látott közelről.2011. máj. 23. 12:44
1/12 anonim válasza:
Kérd el tőle a diplomáját, vagy annak a fénymásolatát. Ha ez megvan, akkor írj az egyetemnek, hogy szeretnéd megtudni, hogy a diploma eredeti-e.
2/12 anonim válasza:
van a diplomának vmi sorszáma
az alapján ellenőrizhető
3/12 anonim válasza:
Ne a diplomát kérd, HANEM AZ INDEXET! Az indexet gyakorlatilag lehetetlen hamisítani!
4/12 anonim válasza:
Milyen jogcímen szeretnéd ellenőrizni a diplomáját?
Mert ha írsz egy hivatalos megkeresést az egyetemnek, akkor valószínűleg leigazolják, hogy eredeti-e a diploma. Persze, ha csak magánemberként érdeklődgetsz, akkor valóban nem mondhatnak semmit.
5/12 anonim válasza:
Tényleg kell lennie valami hivatalos megoldásnak, de ha nem találsz, akkor szerezz egy ismerőst, aki arra az egyetemre jár, és kezdjen el beszélgetni vele látszólag véletlenül. Ha nem ismeri a legfontosabb embereket, és nem tudja, melyik épületben volt a büfé, akkor mehetsz feljelenteni.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem kérhetem el tőle a diplomáját,sem az index-et sajnos,hivatalosan meg a polgármesteri hivatalnak adják csak ki,ezt mondták az egyetemen,csakhogy ez ismét nehézkes,mivel ott is benne vannak a buliban.
2011. máj. 24. 10:49
8/12 A kérdező kommentje:
A beszélgetős trükk pedig már megtörtént,és hát összekeverte a szakokat,meg volt egy két gyanús jel,megpróbáltam a tablón megkeresni de sajnos azt beszedték már a falakról,de mint mondtam sok barátja van,jó helyen,így nem merem bizonytalanul feljelenteni.
2011. máj. 24. 10:52
9/12 anonim válasza:
Te egy munkáltató vagy? Mert akkor nem kell felvenni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!