Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van rá valamilyen mód, hogy...

Van rá valamilyen mód, hogy egy évvégi jegyet - ami nekem továbbtanulás miatt nem felel meg - valamilyen módon (osztályozó vizsga v. bármi) kijavítsak?

Figyelt kérdés

11-es vagyok középsuliban, most jöttem rá, hogy fogorvos szeretnék lenni, ahhoz azonban, hogy felvegyenek majd, nagyon kellenének a pontok. Magyarból, töriből, nyelvből (+szabadon választottból) nincs gond, 5-ös voltam, 5-ös leszek évvégén is, DE matekból meghúztak. Ebben a félévben van 2 db kettesem, de min. 4-es kellene, ami már nem fog összejönni. Egyébként nem vagyok hülye belőle, csak nem foglalkoztam vele, mert nem érdekelt, a tanárt is utálom, úgy voltam vele, hogy vhova úgyis felvesznek - nem gondoltam, hogy orvosira akarok menni.

Már nagyon bánom, hogy nem érdekelt a matekjegyem, az előbb már bőgtem kínomban. Szóval van arra bármi mód, hogy pl. nyáron javítsak, vagy egyedül évismétléssel tudom ezt megoldani? Arra is képes lennék, nagyon szeretnék fogorvosira menni. :(

2009. márc. 14. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
jó tény és való, én fizikushallgató vagyok, én írtam a fizikát, de sztem is keresd meg az igazgatót
2009. márc. 16. 21:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, felvettek! :')))))
2011. júl. 21. 21:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Ja, és nem adta meg a tanár a hármast sem matekból...kicsit padlót fogtam, de végül bebizonyítottam neki, hogy tudok. :)

Megszerettem a matekot és én írtam az évfolyam legjobb érettségijét belőle. :) :) :)

2011. júl. 21. 21:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Jéé, szia 2009-03-16 20:21-as. xDDD
2013. ápr. 10. 22:28
 15/16 A kérdező kommentje:
E napon villant be a dolog - egyik pillanatról a másikra -, hogy fogorvos leszek. :D
2013. ápr. 10. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Omg, hát gratulálok, így a távoli jövőből, doktor. :D Mindig olyan kíváncsi vagyok a sztorik végére, tök jó, hogy te megírtad.
2017. aug. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!