250 óra hiányzás fölött akkor is kell záróvizsgát tennem ha van elegendő jegyem ahhoz hogy lezárjanak?
Figyelt kérdés
Második félévben minden tantárgyból van legalább 3 jegyem.. ez már elegendő ahhoz hogy le tudjanak zárni?
Amúgy alig 6 órával léptem át a határt, és nem azért mert lógtam... hanem mert sajnos elég sokszor voltam beteg + egy fekvőgipszes lábtörés...
2011. máj. 21. 23:26
1/6 anonim válasza:
Ez leginkább az iskoládon fog múlni.
2/6 anonim válasza:
Záróvizsga nincsen, te az osztályozóvizsgára gondolsz.
A tanáraid döntik el, hogy le tudnak-e zárni, őket kérdezd meg. Ha letudnak, akkor nem kell vizsgázni.
3/6 anonim válasza:
Az iskola házirendje szerint kell eljárni. Na meg persze tanár függő. Nálunk, egészen biztosan kellene vizsgát tenni ilyen esetben. Érdemes elolvasni a házirend erre vonatkozó részét, de persze ha jó fej a tanár és jegyeid vannak, akkor ezt figyelmen kívül is hagyhatja és lezár.
4/6 anonim válasza:
A házirend nem feltétlenül tér ki ilyenekre, mivel a jogszabályok kielégítően rendezik a kérdést. Lehet, hogy van olyan iskola, ahol ennek ellenére a házirendbe is beleírják.
5/6 anonim válasza:
én azt olvastam a jogszabályban hogy akkor kell osztályozóvizsgát tenni, ha összegyűlt a 250 óra hiányzás, és emiatt nem osztályozható a diák. ez elvileg azt kell, hogy jelentse, hogy nem kell osztályzót tenned.
6/6 anonim válasza:
Nem, ez elvileg pontosan azt jelenti, amit fent írtam, hogy a tanárok döntik el, nem azt, hogy nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!