Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt biológia tételek?

Emelt biológia tételek?

Figyelt kérdés
Az OM honlapján fent vannak az idei év emelt biológia tételei. Biztos, hogy ezek lesznek szóbelin, és CSAK ezek? (Azért kérdezem, mert pl növénytan nincs benne, és ha csak ezek lesznek biztosan, akkor nem nézem át fölöslegesen.)
2011. máj. 20. 12:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szia. Én a szóbelitől nagyon félek. Az írásbelim nekem is kb annyi lett, viszont én csak egészségügyire adtam be, oda meg a kb 220-250 pont(tavaly 211 volt :D) is elég lesz. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy miért emeltezek, így alakult. Nekem is vannak olyan témakörök, amik egyszerűen nem érdekelnek. Nem tudok velük mit kezdeni. :S Másodikáig még van idő, ha a többi témakör jobban megy, akkor szerintem próbálj azokra a témákra rágyúrni, amik nehezebben mennek. Csinálj vázlatot. Nekem úgy jobban megragad. Jobb tippem sajnos nekem sincs :S
2011. máj. 21. 11:38
 12/22 anonim ***** válasza:
hehe, megnyugtatlak és kémiából és bioszból is emeltezek xD de hogy minek??? én kémia szakra adtam be oda kb 230 pont kell... tiszta idióta vagyok xD
2011. máj. 21. 12:13
 13/22 A kérdező kommentje:
Írásbelik hogy sikerültek? :)
2011. máj. 21. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
nem tudom, majd május 31.én megyek be megnézni, a netes megoldásokat nem nézem meg, mert csak idegbajt kapok xD
2011. máj. 21. 19:53
 15/22 anonim válasza:
en megneztem a netes megoldasokat es idegbajt is kaptam xD
2011. máj. 22. 17:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig nem volt olyan nagyon nehéz. Jó, voltak húzós feladatok (pl az amőba emésztésénél nekem 8ból összvissz 2 lett ;) azt nagyn elrontottam)de szerintem volt már ennél nehezebb sor is.
2011. máj. 22. 20:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is benéztem az amőbásat (3/8) és a genetika felét is (5 v 6/11) A többi nagyjából jó lett, 1-2 pontos figyelmetlenségek voltak, kb. 80-nak számolom, ami lehet hogy nem, elég. Max. pontos szóbelire esélyek?
2011. máj. 23. 09:36
 18/22 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs. Én régebben németből leérettségiztem előrehozottan, akkor nyugodt szívvel osztogatták a max pontos szóbeliket. Szerintem emelt bioszon ez nem így megy, de azért reménykedjünk ;)

(Hol szóbeliztek amúgy? /város/)

2011. máj. 23. 10:08
 19/22 anonim válasza:
Pécs. Én is az amőbásat meg a genetikát néztem be nagyon, meg máshol figyelmetlenségek. Reménykedek a 78-80 ban, majd szóbelin elválik :)
2011. máj. 23. 14:16
 20/22 A kérdező kommentje:
Meg még azt akartam kérdezni, hogy ugye kapunk időt a tétel kidolgolgozására? /Németen ott nem kaptunk, viszont tudom, hogy a többi tárgynál (magyar, töri) szokás./
2011. máj. 23. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!