Most mit csináljak? Merre tovább?
19 éves lány vagyok, most érettségizek. Februárban beadtam a jelentkezésem egyetemre. Elsőre bölcsész szakot jelöltem be, másodiknak, végszükség esetére a tanítót. De idő után rájöttem, hogy az már nem akarok lenni, így alkalmasságira el sem mentem. Bölcsészetre meg valószínű nem vesznek fel, mivel nem sikerült a nyelvvizsgám, így nem lesz meg a pontom. :\
Nézegettem több okj-s szakot, és mint "rendészeti asszisztens"-nek simán el tudom magam képzelni,(előszőr rendészeti fősulira akartam menni) és szerintem szeretném is csinálni DE... 1 ilyen suli van Pesten... ami fizetős. És pont idéntől emelik fel díját, amit anyagilag nem engedhetünk meg magunknak.
Szóval van max. egy hónapom, hogy megtervezzem az életem.
Tegnap nézegettem logisztikai szakot, meg banki ügyintézőt. Szerintem ezek még jól mennének.
Kérlek benneteket, hogy mondjátok el a véleményeteket, és ha valaki esetleg ebben dolgozik, segíthetne..?!
Esetleg valami mást tudnátok ajánlani??
ELőre is köszi :)
Pótfelvételin is csak fizetős szakok vannak.
Ha abszolút nem találsz olyan szakot ami tetszene akkor sztem halassz egy évet. Menj el dolgozni, csináld meg a nyelvvizsgát és jövőre jelentkezz újra.
igazából nem szeretnék halasztani.
Most nyárra se találok munkát,pedig már egy hónapja rajta vagyok az ügyön.. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!