Merre tanuljak tovább?

Figyelt kérdés

Most kezdtem a 12.-et,angol nyelvet tanulok és földrajz a választott tantárgyam. Eredetileg bioszt szerettem volna választani,(sajnos a biosztanárunk egy katasztrófa, és nem tudja rendesen leadni az anyagot) mert egészségügyibe terveztem jelentkezni. (ezért maradt a földrajz) Mindenféleképpen fősulira szeretnék menni.

Gondoltam még emelt magyar érettségire, mert szeretem, és lenne kedvem ezen a vonalon továbbtanulni...

1.Szerintetek megpróbáljam e az emelt magyart?

2.Milyen szakokra érdemes jelentkeznem földrajzzal illetve (ha lesz) emelt magyarral?

2010. szept. 1. 14:37
 1/4 anonim válasza:

huhh nem valami jó párosítás

meteorológus?

író?

2010. szept. 1. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam meteorológusra is, csak azzal az a gond, hogy kell hozzá matek.. ami pedig nem éppen az erősségem...
2010. szept. 1. 15:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagy próbálkozzak meg a biosszal? (az utóbbi 3 évben nemnagyon tanultam)
2010. szept. 3. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy jóban a matekkal és a fizikával ne menj földtudományira meteorológusnak szerintem. Az emelt magyar nagyon nehéz, de ha szereted és jó az írói készséged próbáld meg, ha engem kérdezel a töri vállalhatóbb emelten, és kb mindenhova jó, ahova a magyar is. A biosz sem lenne rossz választás, mehetnél mondjuk biomérnöknek.
2010. szept. 3. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!