Szerintetek gyógyszerész vagy építész?
Figyelt kérdés
Ezen a kettőn gondolkodok ,de nem tudok dönteni igaz még csak kilencedikes vagyok (lány). Értem a matekot és szeretem is ,és értem a biológiát,kémiát és a fizikával is ugyan ez van .:/ Segítésetek lécci ,hogy szerintetek melyikkel járnék jobban?2011. máj. 18. 21:02
1/6 anonim válasza:
Majd kialakul, hogy melyik tetszik jobban. Még csak most jön a matek, fizika, biosz, kémia legjava:P
Felesleges rajta idegesítened magad, még rengeteget változhat a véleményed.
2/6 anonim válasza:
Az építészhez kell művészi hajlam, sok kreativitás. A rajzos tárgyak sokszor szubjektív megítélésűek. Pl. versre kell rajzolnod valamit gyakorlaton, szerinted tök szépen sikerült, jó dolgot találtál ki, aztán a kedves tanár pedig a képedbe vágja, hogy jó-jó, de "valami, valami" hiányzik belőle...
3/6 anonim válasza:
Szerintem várj ezzel a kérdéssel addig, amíg nem jönnek a fakultáció választások. Én mondjuk gyógyszerészetre voksolok ,de csak azért, mert annak készülök :) Mind2 kifizetődő a maga módján. Az építészet meg egy gyönyörű szakma, nekem is nagyon tetszik, úgyhogy nem tudnám megmondani melyik jobb. Viszont mind2 jól keres ;)
5/6 anonim válasza:
tök egyértelmű: építész. Bár nehezebb, de később jobban jársz vele. Mondjuk elfogult vagyok, mert úgy gondolom, hogy a gyógyszergyárak érdekeltek a gyógyszereik eladásában, tehát nem az egészséges ember, hanem a beteg ember nekik a jó. És innentől nem szabad segíteni őket jó koponyákkal (sem)..
6/6 anonim válasza:
a kémia tanárom szerint vagy gyógyszeriparban vagy a hadiparban kell dolgozni abban van a nagy pénz. szóval szóval a te esetedben a gyógyszerész-vegyész. abban piszok sok pénz van. az építészetben jelenleg annyira nincs. nem nagyon megy az építőipar, az íróasztalnak meg nem érdemes tervezni. beteg emberek mindig lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!