Informatika érettségin, laptophoz köteles az iskola egeret biztosítani, vagy az úgy jó ha csak a beépített van?
Figyelt kérdés
Én ma laptopon érettségiztem, és a "tapipadon" kellett szenvednem ami elég nehéz és sok időt elvett tőlem, és félek emiatt rossz eredményem lesz.2011. máj. 16. 17:34
11/12 anonim válasza:
Mondá a másik 68%-os :D
Egyébként én kivertem volna durván a balhét, hívnod kellett volna az elnököt, hogy ez így nem kóser. Esélyegyenlőségre is simán hivatkozhattál volna.
12/12 anonim válasza:
tényleg, észre se vettem h én is 68% vagyok:D ááá pontozzatok le, nem akarok vele egy szinten lenni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!