Akik elcseszték az érettségit, azok miért nem tanultak?
Nekem már régen volt, és se előtte se utána nem ültem le annyit és úgy tanulni, mint akkor, de volt annyi eszem, hogy felfogjam, hogy itt és most alapozom meg az egész életemet!
Annyira érdekelne, hogy akik teli pofából röhögnek rajta, hogy elqrták az érettségijüket, azok mégis mire ilyen büszkék? Hogy ostoba bunkó suttyó senkik lesznek egész életükben? Akik nem büszkék, azok pedig MIÉRT nem képesek egyszer az életben összeszedni magukat? Felfogni nem tudom... Miért csináljátok ezt?
Mielőtt nekem esnétek, tudom, hogy az átlag műveltség nem egyenlő intelligencia, de az érettségi nevű papír a rajta lévő százalékokkal a munkahelyen és úgy általában mindenhol minősíti a gazdáját. Tehát ez egy kulcs. Miért cseszik el annyian? Arról nem is beszélve, hogy ez a kétszintű érettségi egyszerűen röhejesen könnyű.
22/L
(Igen, én írtam a család rovatba is az egyik témához és igen, azzal kapcs. tettem fel ezt a kérdést)
Igen, az igaz. Mondjuk az az egyetemek hibája, hogy 2esekkel felvesznek embereket... :/
De amúgy most elsősorban azoknak címeztem a kérdésemet akik konkrétan azt a nyomor-alsó-kategóriája-kettes színvonalat se tudták megütni.
17:37
Ha neked az érettségi nehéz... akkor nem lehetsz valami nagy tudású ember. Szerintem még egy általános iskolás is átcsusszanna rajta 3-as átlaggal, de minimum megütné a kettes szintet.
1. az érettségin nem múlik az életed, csak az elkövetkezendő fél éved, mert annyiszor érettségizel ahányszor csak akarsz....
2. úgy is el lehet rontani a vizsgát, ha egyszerűen rossz napod van vagy izgulsz stb.
3. nem tudom, lehet, hogy TI zsenik vagytok, de az érettségi sosem könnyű.. kettesre, hármasra könnyű megírni de ötösre egyáltalán nem..
4. egyáltalán mit érdekel ez az egész téged? van közöd hozzá?
17.41, mélységesen egyetértek Veled.
És egyébként nem hasból beszélek, mert az öcsém miatt idén én is nyomon követtem meg végigcsináltam a feladatsorokat. Továbbra is fenntartom, hogy aki kicsit is tanul az 4esre SIMÁN meg kell hogy csinálja!
Én speciel világ életemben 3as voltam matekból, és mégis 5ös lett az érettségi. Az angol meg 99%-os...
Már bocsi, de én németből végig 5 voltam, az érettségit mégis 3ra írtam meg :/ és nem azért, mert nem tanultam!!
Gondolom te 4 éve érettségiztél kb., akkor azért még nem mondanám h nehéz volt annyira az érettségi...az egyik matekot pl 86%ra írtam meg, aszem a 2005öst, most meg kb 50%...:/ egyébként megyek továbbtanulni én is, magyarral és törivel, ami szerencsére jó is lett.
Ezzel az egésszel azt akarom mondani, h németre én is végig tanultam, mégis csak annyi lett, szóval nem kéne támadni a másikat, elég rossz tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!