Kötelező a gólyatábor?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 18:56
1/11 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom, hogy nem kötelező, de érdemes elmenni. Sokkal jobban összeszok a társaság, megismerhetsz pár tanárt is. Szerintem nagyon jó buli!
Menj el, hacsak van rá egy lehetőséged!
-Tündérlány(17)-
2/11 anonim válasza:
Nem kötelező, és mindig bánni fogom, hogy nem mentem el a saját gólyatáboromra.
3/11 anonim válasza:
Én nem mentem el. Habár elmentem volna, ha nem külföldön lettem volna. Ha teheted, mindenképp menj el.
4/11 anonim válasza:
ja, szerintem is menj el:)
ha nem is lesz épp csodás, jó dolgok biztos lesznek benne, amikért már megéri, asszem:D én az enyémet annyira nem élveztem, de így is nagyon örülök, hogy elmentem.
de fölöttem, azért ne bánkódj annyira, a 4 év alatt bepótolod az biztos :)
vagy egyetemnél-gólyatábor? bár ottis biztos..
5/11 anonim válasza:
Menj el!
Én is voltam, imádtam a dolgot nagyon nagyon, bár voltak rossz pillanatok, de mikor és holnap nincs rossz pillanat
Ha teheted menj el nagyon jó lesz
6/11 anonim válasza:
én nem mentem és nem is mennék. általában úgysem azzal a társasággal leszel majd akivel ott. sztem ökörség...
7/11 anonim válasza:
ha egyetemi gólyatáborra gondolsz, akkor mindenképp menj el, mert az ritka jó buli!!! én imádtam az enyémet
8/11 anonim válasza:
Nem kötelező, én nem is voltam ott. Akik voltak, azok közül a többség élvezte, de tulajdonképpen a piálásról szól az egész. Állítólag jó buli volt, de semmiféle hiányérzetem nincs, hogy kihagytam. Az évfolyamot így is megismertem. :)
9/11 anonim válasza:
én sem akarok elmenni az enyémre, pont azért, mert a piálás nem nekem való, a bulizás igen, de nem piával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!