Milyen extrém puskázási módokat ismertek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 20:20
1/9 anonim válasza:
Kidolgozod előre a tételeket egy A4-es lapra és mikor nem figyelnek kiveszed, mondjuk nagy zseb kell hozzá :) Vagy csinálsz egy berácsozott lapott abból csíkokat vágsz hosszában ki és a rácsok mentén összehajtod, mint egy harmónika, előtte ráírod ami kell. Ez a markodban elfér, de sok munka van vele és kell kézügyesség a használathoz. Egyetemen nekünk ezek voltak :)
2/9 anonim válasza:
Nekem voltak olyan elvetemült osztálytársaim, akik teleírták a lábszárukat és mindig húzogatták a nadrágszárukat.Persze hátul ültek, így a tanár nem vette észre.Aztán meg csodálkozott, hogy mindig 5-öst írtak, szóban meg sose tudtak felelni...xD
3/9 anonim válasza:
légy kreatív. Ne mások puskázási szokásait használd
4/9 anonim válasza:
Na, nekem van egy két ilyen jó kis puskázási sztorim. Egyszer kémia órán felírtuk egy zsebkendőre valaminek a képletét és egész dolgozat alatt mindenki kiabált, hogy "nincs valakinek egy zsepije?" és járt körbe a zsebkendő. Szegény tanárnak fel sem tűnt, hogy miért ilyen segítőkész mindenki a zsepivel. :) A másik, szintén kémián: felírtuk a táblára gyakorlásképpen az ezüsttükörpróba képletét még szünetben. Aztán nem is foglalkoztunk vele, ott maradt. Megírtuk a dogát, úgyhogy a tanár háta mögött ott ordított hatalmas nagy betűkkel a képlet. Erre javítja ki (csak röpi volt) és mondja nekünk:" nekem ez az ezüsttükörpróba képlet nagyon gyanús, mindenki tudta" :DDD Imádtuk a nőt. :P
5/9 anonim válasza:
A legextrémebb puskázási módszer egyértelműen az, amikor a puskát észrevétlenül a tanár hátára ragasztják. Ezt nem tudom, hogy oldják meg észrevétlenül. Ahogy jár körbe-körbe, úgy lehet lesni róla.
6/9 anonim válasza:
ciril betűkkel vagy rovásírással felírni az anyagot a táblára :D
7/9 anonim válasza:
Nekem mindig az jön be, ha megtanulom, azaz a puskagyártás ideje alatt tanulok.
8/9 anonim válasza:
van olyan is (bár csak egyetemen hallottam) h füledbe vmi adóvevő (vagy nem tudom minek nevezzem) és aztán mondják neked az anyagot.
9/9 chelseafor11 válasza:
Én saját puskázási módszert alkalmazok ami 100% hogy bevállik. Fogol egy MP4 et, és otthon hengefelvételt csinálsz arról anit megkellet tanulni. Nah szóval az egyik füles a füledbe dugod és eltakarod a kezeddel egy egyszerü fejtámasszal, persze nem amelyikkel írsz. De a fülest a pulcsi alatt vezesd el hogy ne láccodjon a zsinor és akkor nyomol az MP4 en 1 play-t és akkor szépen amit felvettél leírod aztán amikor kész vagy akkor természetesen szépen kiveszed a fülest ugy hogy nevegyék észre és lecsúsztatod a pulcsi alá! Lényegében ennyi lenne! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!