Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetséges-e javító osztályozó...

Lehetséges-e javító osztályozó vizsgát tenni?

Figyelt kérdés
Későn érő típus vagyok és most tisztázódott le bennem, hogy mi szeretnék lenni. Hajlamos vagyok, hanyagolni azt a tantárgyat amit nem szeretek, ez azt jelenti, hogy 3-as, 4-es megvan és az alapokat tudom persze. Mivel az a tantárgy, amit most szeretnék tanulni nem volt érdekes számomra ezért 9. év végén 3-ast szereztem belőle. Ezt szeretném utólag kijavítani pl. 5-re. A tanulástól nem félek, hiszen képes vagyok bevenni egy egész éves anyagot. Van-e erre mód?
2011. máj. 7. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs rá mód, de értelme sincs. A 11-12. osztályos jegyeidet nézik továbbtanulásnál, az ötödiknek meg még csak szakbavágónak sem kell lennie ( tehát pl. bejelölöd a műszakit, és nem fizikát, hanem az énekjegyedet nézeted). Szóval érdemes valami alibi tantárgyból megszerezni utolsó két év 5-ösét ( igen, ez lehet 9-10. ből is, ahogy az ének is). Szóvalj gyúrj rá az érettségi tantárgyakra jegyet illetően és + 1 valamire két évig. Nem olyan nagy kunszt. Sokkal többet számít a tudásod, majd érettségin, annál is inkább csak a választottból.
2011. máj. 8. 11:41
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 8. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Májusban nem szokott lenni már osztályozó
2016. márc. 31. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!