Lisztérzékenyek kapnak valamilyen kedvezményt felsőoktatási intézményben?
"Én annyit tudok, h akinek elváltak a szülei az kap plusz pontot...Szerintem lisztérzékenységre nem kaphatsz semmit."
Ez így ebben a formában nem igaz, nézz utána a rendszernek, mert nagyon pofára fogsz esni. Amúgy a lisztérzékenysége sem jár:
Önállóság gyerekek, önállóság.
kedves 6.! azért ezt tettem fel kérdésnek,mert ez nekem még új..a többibe már beletörődtem,és próbálom élni az életemet,tudom,hogy nem kapok rájuk semmit,az elvált szülős családi pótlékot is akkor kaptam volna,mikor pont eltörölték...de a lisztérzékenységet ma reggel tudtam meg (ez volt a feltétele annak,h bennem hagyják-e az epehólyagomat,vagy ki kell venni..) és örültem neki,hogy így valószínűleg enyhülnek majd a tüneteim valamennyire...és keresek bármiféle kapaszkodót,hogy miből tudnám még azt az 1 évet kihúzni,ami még hátra van a suliból...de úgytűnik,marad a szűkölködés,mint eddig...alig várom már h legyen valami végzettségem és elmehessek dolgozni és ne édesanyámnak kelljen eltartania abból a kis pénzből...
(egyébként ha az okát keresed a sok gebasznak:koraszülött voltam,a betegségeim nagy része öröklődött,egy borzalmas immunrendszer társaságában..anyum 6x vetélt el előttem és nem tudott szoptatni sem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!