Egyetemen kell napról napra tanulni?
Arra vagyok kíváncsi, létezik-e ott olyan napi számonkérés, mint a gimnáziumban, nem feltétlen feleltetés formájában. Vagy csak a vizsgák vannak x időközönként?
(Az nem érdekel, és légy szíves ne is azt írjátok, hogy pl "én csak ekkor meg ekkor tanulok és mégis tök jól elvagyok", hanem hogy hogy kéne eredetileg. Gimiben is van aki soha nem tanul, és nem bukik le azért állandóan, de a kérdés nem erre irányul, hanem arra, hogy kell-e.)
Ez azért erősen szakfüggő. Pl. műszaki szakokon úgy tudom rengeteg beadandó és ZH van. Legalább hetente egy.
Nálunk orvosin minden tárgyból egy félévben 2-3 számonkérés van. Persze azért nem árt folyamatosan tanulni, mert akkor jóval egyszerűbb....
19:32
Ebben a félévben heti 2 leadandó és heti 2 zh volt alapjáraton orvosin :\
21:25
Elsős, második féléves. Minden héten geometria és informatika ZH, mechanika és geodézia leadandó.
"Ebben a félévben heti 2 leadandó és heti 2 zh volt alapjáraton orvosin :\"
"Elsős, második féléves. Minden héten geometria és informatika ZH, mechanika és geodézia leadandó."
Ha nem orvosis vagy, miért azt írtad?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!